L’Armani Milà, una gran prova per al Barça

L’Armani Milà, una gran prova per al Barça

Els blaugranes s’enfronten a l’equip més anotador de l’Eurolliga al Palau

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN, l’AX Armani Exchange Milà en la que serà la 13a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que ocupen el lideratge de la competició amb un balanç de 9 triomfs i tres derrotes, reben el cinquè classificat, que té un balanç de 7-4.

El rival

Compta amb un equip de grans jugadors i té en els exteriors Kevin Punter (15,8), Shields (13,6), Sergio Rodríguez (12,8) i l’exblaugrana Malcolm Delaney (10.9) els seus màxims anotadors. És un equip que anota 83.5 punts per partit -el que més- i que té un encert exterior del 42%. En el joc interior Zach Leday (9.7) i Kyle Hines (8.5) son els jugadors més destacats de l’equip que entrena Ettore Messina, que també compta amb homes com Micov, Delaney, Brooks, Roll o Tarczewski que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

L’equip vol tornar al camí de la victòria després de caure a casa contra l’Olympiacos. Sarunas Jasikevicius no podrà comptar per aquest partit amb Victor Claver, que segueix de baixa per la fasciïtis plantar. La resta de jugadors es troba disponible per a l’entrenador blaugrana. Si vol superar al Milà el Barça haurà d’estar concentrat els 40 minuts i sortir fort des de l’inici.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut