Plaza recupera efectius

Plaza recupera efectius

L’entrenament ha comptat amb la presència dels internacionals espanyols Adolfo i Lozano, i també amb la novetat del retorn parcial al grup dels lesionats Aicardo i Feixas, que encara no jugaran contra el Betis

Novetats positives en l’entrenament del Barça de futbol sala a 48 hores del partit a la pista del Betis. Amb els retorns dels internacionals espanyols Lozano i Adolfo, i també la incorporació parcial al grup dels lesionats Aicardo i Feixas, que encara no jugaran contra el Betis, Plaza va recuperant efectius. El tècnic ha pogut disposar de gairebé tota la plantilla, amb l’única excepció d’André Coelho, que tot just acaba la concentració amb Portugal. Tot això a les portes d’un final d’any molt intens, amb el gran objectiu de la Final Four de la Copa del Rei de Màlaga dels propers dies 19 i 20 de desembre en el punt de mira.

Lozano, positiu

“Toca anar partit a partit, ara tenim un compromís molt important contra el Betis, un rival directe per entrar a la Copa, estem en una bona línia, les sensacions són millors, l’equip ha millorat i tenim més confiança gràcies als últims bons resultats, i tant de bo siguem capaços de sumar els tres punts per apropar-nos a l’objectiu de jugar la Copa”, diu el capità.

“El Betis és un equip recent ascendit però és un equip de Primera en tota regla perquè té una plantilla molt completa amb jugadors molt experimentats com Chaguinha, Burrito, Rubén, Borja Blanco i Cidao, per citar-ne alguns. S’han reforçat molt bé i han començat molt bé la temporada i ara tenen la il·lusió de jugar la Copa i això els fa més perillosos”, avisa Lozano, que preveu “un partit molt competit”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut