PSV Vrouwen – FC Barcelona Femení: Comença el repte de la Champions

PSV Vrouwen – FC Barcelona Femení: Comença el repte de la Champions

Les blaugranes inicien el camí a la UEFA Women’s Champions League 20/21

Una data marcada en vermell en el calendari com és l’inici de la Champions ha arribat. Dimecres 9 de desembre a les 16.30 h i a les instal·lacions del PSV Campus d’Eindhoven es donarà el tret de sortida a l partit d’anada dels 1/16 final de la màxima competició europea, en un partit que es podrà seguir en directe per Barça TV, Barça TV+ i Esport3.

El FC Barcelona Femení arriba a l’inici de la Champions amb una trajectòria inmaculada a la Lliga, 7 triomfs en 7 partits i sent un dels equips més en forma en el panorama europeu dels darrers anys: 3 semifinals de les darreres 4.

A Eindhoven han viatjat 20 jugadores. Graham Hansen, va donar negatiu al darrer test PCR i està a disposició de Cortés. La noruega havia estat aïllada per ser contacte estret d’un positiu per COVID-19. A la vegada la portera Sandra Paños també és a la localitat del Brabant i va poder participar en el darrer entrenament que va tenir lloc dimarts a Eindhoven.

Lluís Cortés i Andrea Pereira, a Barcelona, i Lieke Martens, a Eindhoven, van explicar com es presenta aquesta primera eliminatòria de les blaugranes.

Un campió dels Països Baixos

El PSV arriba a la seva primera participació a la màxima competició europea, com a vigent campió de l’Eredivisie, primera divisió del futbol neerlandès. Les d’Eindhoven van superar a l’Ajax i van obtenir un títol que obria les portes d’Europa.

Actualment són al segon lloc de la seva lliga i afronten el partit amb el FC Barcelona com un dels seus objectius principals de l’actual temporada. En el seu darrer partit, el PSV va caure a la tanda de penals, després d’un empat a 2, davant l’Ajax, a la Copa dels Països Baixos.

Cal parar atenció a jugadores com la central Aniek Nouwen, a Joelle Smits, una davantera amb gol i a la portera Sari van Veenendaal, exjugadora de l’Atlético de Madrid i portera de la selecció dels Països Baixos.

A més a més el PSV compta amb la catalana Gio Carreras a les seves files, tot i que hi han dubtes que pugui jugar degut a molèsties físiques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut