Saben patir per mantenir el ple de victòries

El Femení Sant Adrià posa entre les cordes un Barça CBS que ha acabat imposant-se per 54-57

El Barça CBS ha derrotat el Femení Sant Adrià per un ajustadíssim 54-57. Una victòria agònica que s'ha resolt en els darrers moments i que ha permès mantenir el ple de victòries del conjunt blaugrana amb un 10 de 10.

El Sant Adrià ha venut molt cara la seva derrota i en tot moment les seves jugadores ho han donat tot per buscar la gran sorpresa de la jornada i apropar-se al Barça CBS en la lluita pel primer lloc.

Però tot i els esforços de les locals, el Barça CBS ha estat a temps de rescatar un partit que a prop del final estava empatat a 54, desprès d’una gran remuntada de les liles, i que ha pogut sentenciar amb un triple de Beatrice Carta

L’aportació ofensiva de Carolina Guerrero, les bones accions de Rakovic i la intel·ligent conducció dels darrers atacs de Beatrice Carta han fet reaccionar l’equip quan tothom mirava amb preocupació el marcador.

El Femení Sant Adrià ha saltat a la pista de Marina Besòs amb la convicció de donar la sorpresa i per això ha comptat amb la col·laboració d’un Barça CBS desconegut als primers deu minuts. Les blaugrana han perdut d’entrada moltes pilotes i s’han trobat amb un desfavorable 13-9 a l’acabament del primer acte.

Més decisió i efectivitat

Al segon quart, el Barça CBS ha sortit més decidit. La montenegrina Kristina Rakovic, i l’espectacular Carolina Guerrero han començat a nodrir de punts el compte blaugrana i el Sant Adrià s’ha ressentit d’una major intensitat defensiva de les seves oponents, amb Laia Anducas que ha pogut anul·lar la referent del joc local, Helena López.

Un tir de Carolina al minut 18′ ha donat el primer avantatge barcelonista 24-25 i les d’Isaac Fernández han ampliat aquest marcador fins arribar al descans amb un favorable 24-31.

En el tercer quart, les característiques del partit han continuant sent les mateixes i el Barça CBS s'ha mantingut per davant en el marcador per arribar a l’inici del darrer quart amb nou punts d’avantatge (41-50).

Tot i aquest marcador favorable, les jugadores del Barça CBS han hagut de patir d’allò més en el darrer període, perquè les de Sant Adrià han demostrat que formen un gran equip i mantenen l’ambició alta. La decisió de les locals ha sorprès un Barça que ha començat a dubtar i que ha perdut encert en atac. Però en el moment més necessari, després d’una bona remuntada del Sant Adrià, ha tornat a sorgir l’efectivitat blaugrana, que ha pogut tancar el partit amb un triple final de Beatrice Carta que ha deixat el 54-57 final.