Ajornat el Barça – Veszprém

Ajornat el Barça – Veszprém

El duel, que s’havia de disputar aquest dijous al Palau Blaugrana, no es podrà jugar a causa dels casos positius per Covid-19 confirmats en el conjunt hongarès

L’European Handball Federation (EHF) ha anunciat aquest dimarts que el Barça – Telekom Veszprém de la 10a jornada de la fase de grups de la Champions League ha quedat ajornat. El duel, que estava previst per a aquest dijous a les 20:45 hores al Palau Blaugrana, no es podrà disputar a causa d’alguns casos positius per Covid-19 en el Veszprém, que es troba en quarantena.

A causa dels positius i la quarantena obligatòria que marquen les autoritats sanitàries, el conjunt hongarès no es pot desplaçar a Barcelona. Aquest ajornament se suma al del THW Kiel – Aalborg Haandbold, que també va ser suspès pels positius en el conjunt alemany. Cal recordar que el Veszprém – Barça, corresponent a la 5a jornada, també va ser ajornat en el seu dia a causa del confinament blaugrana durant la segona quinzena del mes d’octubre.

Aquest partit se suma al llistat d'enfrontaments que hauran de ser reubicats en el calendari d'aquesta temporada. L'EHF i els dos equips buscaran una nova data tant per al partit que s'ha de disputar al Palau Blaugrana com per al que s'ha de jugar en territori hongarès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut