Coutinho: “Veig l’equip molt fort mentalment”

Coutinho: “Veig l’equip molt fort mentalment”

El futbolista brasiler assegura que l’equip està preparat per revertir els mals resultats a la Lliga i vol assegurar la primera plaça europea contra la Juventus

L’ensopegada al camp del Cadis va tallar una bona ratxa de resultats del Barça, que encadenava tres victòries consecutives. La derrota va fer mal i ara toca redreçar el rumb a la Lliga, tot i que abans arriba la vibrant cita contra la Juventus al Camp Nou. 

Per a Philippe Coutinho la clau per recuperar una bona dinàmica és el factor mental. “Veig l’equip molt fort mentalment i veig tothom amb ganes de canviar el moment. Quan vens d’una derrota, encara que sigui en una altra competició, tens ganes d’entrar al camp i demostrar la teva força”, ha declarat en roda de premsa.

En aquest sentit, també ha reconegut que el seu rendiment passat al Barça “no ha estat el que tots esperaven” però que avui dia és un jugador “molt més fort mentalment”.

"Volem acabar primers de grup”

Sobre el partit de Champions contra la Juventus, Coutinho ha explicat que el d’aquest dimarts al Camp Nou “és un gran partit”. I l’objectiu no pot ser un altre que “classificar-nos com a primers”, fet que s’assoliria amb una victòria, un empat o una derrota per un gol de diferència, ja que el Barça va guanyar per 0-2 a Itàlia. 

Sobre el seu rol sobre la gespa, Coutinho ha explicat sentir-se més a gust en una “posició centrada” però ha deixat clar que la decisió última és de l’entrenador i que ell està preparat per rendir on digui Koeman.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut