L'equip masculí tanca la primera volta i ja pensa en la Copa

El Barça Hockey Herba cau al camp del Club Egara per 4-1

El Barça Hockey Herba ha tancat aquest cap de setmana la primera volta de la Divisió d’Honor masculina amb una derrota al camp de l’Egara per 4-1. Amb aquesta victòria el Club Egara tanca aquest primer tram de competició compartint el liderat amb el Club de Campo.

També després d’aquesta jornada ja han quedat configurats els vuit equips que entre el 11 i 13 de desembre disputaran la Copa del Rei, entre els quals estarà el Barça juntament amb el Club de Campo, Club Egara, Atlètic Terrassa, RC Polo, Complutense, Junior i CD Terrassa.

La victòria de l’Egara davant el Barça s’ha encaminat en els últims segons del període inicial amb un gol de penal córner transformat per Xavi Gispert, que ha tingut continuïtat als primers minuts del segon temps, quan Marc Recasens, també des del penal córner, ampliava la renda a dos gols.

Després de la mitja part el resultat no es mouria fins que el Barça ha pogut escurçar la diferència gràcies a un penal stroke, transformat per Michel Van de Stadt en el darrer període. La mínima diferència del marcador ha mantingut la il·lusió blaugrana per aconseguir la igualada, però aquesta esperança s'ha difuminat als darrers minuts amb dos gols de l’Egara en dues jugades molt seguides, quan de nou Xavi Gispert i posteriorment Pere Divorra, han certificat la victòria local.

El Barça Hockey Herba tanca aquesta primera volta situat a la sisena posició, amb un total de cinc victòries, quatre derrotes i dos empats.