Barça - Herbalife Gran Canaria: No donen opció (91-63)

Els culers s'emporten un triomf contundent al Palau Blaugrana per retrobar-se amb la victòria a la Lliga

Gran victòria blaugrana davant l'Herbalife Gran Canaria (91-63). Els culers han dominat el partit de principi a fi i es retroben amb el triomf a la Lliga amb una gran actuació de tot l'equip al Palau Blaugrana.

Dominen des de l'inici

El conjunt blaugrana ha sortit en busca de la victòria des del primer minut, i així ho ha reflectit al marcador. Un bon parcial inicial de 5-0 ha avançat als culers, un avantatge que ja no perdrien en tot el partit, i amb Mirotic molt endollat des de la línia de tres, el Barça ha acabat el primer període amb un contundent 24-12.

Piconadora culer

Ja al segon quart, els culers no han donat opció al Gran Canària, i la gran intensitat local ha estat impossible per als visitants. Amb un gran encert en el triple (vuit en tota la primera part), els culers han seguit obrint escletxa al marcador fins a arribar al descans amb un contundent 53-30. Ja a la segona meitat, la piconadora blaugrana ha seguit funcionant amb Davies i Hanga com els jugadors més destacats en atac del tercer quart, que ha acabat amb un clar 71-43.

Amb tot decidit, el darrer quart ha seguit la tònica del partit i el Barça ha seguit dominant totes les facetes del joc per acabar emportant-se un triomf molt contundent del Palau. Finalment, 91-63 i els culers que es retroben amb el triomf a la Lliga.