Barça - Igualada: Remuntada per tancar l’any al Palau! (5-3)

Barça - Igualada: Remuntada per tancar l’any al Palau! (5-3)

Tot i que els visitants s’han posat per davant, els gols de Bargalló, Joao, Alabart, Pascual i Panadero permeten que el triomf es quedi a casa

Victòria important del Barça al Palau Blaugrana. L’equip que dirigeix Edu Castro ha hagut de suar de valent i, amb remuntada inclosa, ha pogut acabar sumant els tres punts contra l’Igualada (5-3). Ha estat possible gràcies als gols de Bargalló, en el primer temps, i de Joao, Alabart, Pascual i Panadero a la represa.

Un resultat que permet tancar l’any 2020 al Palau amb bones sensacions (els dos propers partits són a domicili, contra el Taradell i el Vic) i deixar el balanç final a casa en 12 victòries, 2 empats i només una derrota.

La primera part és per a l’Igualada 

Ja havia avisat Edu Castro en la prèvia del partit que, malgrat la classificació, l’Igualada no ho posaria fàcil. I així ha estat, perquè de fet ha arribat al descans per davant en el marcador.

És cert que el Barça s’ha pogut avançar a través d’una rematada dins l’àrea de Pau Bargalló, després d’una assistència d’Ignacio Alabart (1-0, min 6), però poc ha durat l’alegria. Perquè primer Ton Baliu, que ha entrat dins l’àrea i ha rematat pel primer pal (1-1, min 7), i posteriorment Tety Vives, quan ha caçat una bola morta dins l’àrea posterior a una rematada contra el pal de Baliu (1-2, min 8), han capgirat l’electrònic. Resultat que no s’ha tornat a moure fins al segon temps, ja que abans del descans Sergi Fernández ha hagut de fer una triple aturada davant d’un penal de Roger Bars (min 9), Aitor Egurrola ha aturat una falta directa i Hélder Nunes no ha pogut transformar una falta directa (min 25). 

S’imposa el ritme blaugrana

Però, tot i que no ha estat fàcil i els nombrosos pals no han ajudat, el Barça ha pogut remuntar i endur-se el triomf. Joao Rodrigues ha fet l’empat després d’una falta servida per Hélder Nunes (2-2, min 29), mentre que Ignacio Alabart ha tornat a posar els blaugrana per davant amb un xut de pala que ha superat Elagi (3-2, min 34).

Els visitants no s’han rendit i han buscat l’empat (la més clara a través d’una falta directa de Sergi Pla que Sergi Fernández ha aturat), però finalment ha estat Panadero, en un contraatac, qui ha tornat a moure el marcador (4-2, min 39). Acció important perquè, amb els dos gols de marge, el partit ja no s’ha escapat. I això que Bernat Yeste ha ajustat el marcador després de caçar un rebot dins l’àrea (4-3, min 46). Però Matias Pascual, un minut després, s’ha regirat dins l’àrea i ha posat el 5-3 definitiu (min 47). 

Triomf, doncs, que deixa els blaugrana amb 28 punts en 11 jornades, a falta de dos partits per tancar el 2020. 

LA FITXA

Barça, 5
Igualada Rigat HC, 3

Barça: Sergi Fernández, Panadero, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Joao Rodrigues –cinc inicial- Aitor Egurrola (ps), Sergi Llorca, Hélder Nunes, Nil Roca, Matias Pascual.

Igualada: Elagi Deitg, Bernat Yeste, Ton Baliu, Marc Palau, Roger Bars –cinc inicial- Tety Vives, Sergi Pla, Aleix Marimon, Gerard Riba. 

Gols: 1-0, Pau Bargalló (min 6). 1-1, Ton Baliu (min 7). 1-2, Tety Vives (min 8). 2-2, Joao (min 29). 3-2, Alabart (min 34). 4-2, Panadero (min 39). 4-3, Bernat Yeste (min 46). 5-3, Matias Pascual (min 47).

Àrbitres: Sergi Mayor Olivan, David Cantos Bonales. Blava per als locals Sergi Fernández i Sergi Llorca, i per al visitant Ton Baliu (2). Faltes: 8-8.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut