[PRÈVIA] Llagostera - Barça B: A confirmar la reacció

[PRÈVIA] Llagostera - Barça B: A confirmar la reacció

[17.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial blaugrana, anímicament reforçat per la victòria a la darrera jornada contra el Lleida, busca sumar aquesta tarda els primers punts lluny de casa

La victòria de la passada jornada contra el Lleida, per 2-1, va ser una injecció de moral per un Barça B necessitat de punts, però ara, una setmana després, toca refermar aquestes bones sensacions en un camp tan complicat com és el del Llagostera. Un rival que acaba de proclamar-se campió de la Copa Federació després de superar el passat dimecres el Las Rozas a Madrid per 1-2 a la pròrroga. El partit es jugarà a les 17.00 hores i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+.

Barça B i Llagostera arriben necessitats de punts a aquest duel ja que tots dos començaran la jornada en zona de descens. El filial de Garcia Pimienta ocupa la novena posició, amb 7 punts, mentre que l’equip gironí és vuitè també amb 7 punts després de sumar una victòria, quatre empats i només una derrota en els primers sis partits de Lliga. Els homes d’Oriol Alsina ha sumat 5 punts dels nou possibles a casa després de guanyar l’Espanyol B (2-0) i empatar amb l’Andorra (0-0) i L’Hospitalet (1-1). El Llagostera, a més, és l’equip més sòlid en defensa del grup ja que només ha encaixat 2 gols. El Barça B va empatar la passada temporada al Municipal de Llagostera amb gol d’Abel Ruiz de penal (1-1).

La Llista de convocats

Garcia Pimienta recupera a Ilaix Moriba després de superar la seva lesió de turmell però encara té les baixes de Sarsanedas, Hiroki Abe, Igor, Solano i Oriol Busquets. El porter Iñaki Peña i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria així com Gustavo Maia, convocat per la Selecció Sub-20 de Brasil. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Nils Mortimer, Lucas de Vega, Collado, Konrad, Matheus, Jandro, Álvaro Sanz, Zeballos, Ramos Mingo, Manaj, Balde, Nico, Peque, Ilaix Moriba i els juvenils José Marsà i Ángel, que s’estrena en una llista del Barça B.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut