No es refien del Gran Canària

No es refien del Gran Canària

Els de Saras disputen el tercer partit de la setmana aquest diumenge (20h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 20h i en directe per Movistar + (Dial 53), l’Herbalife Gran Canària en la que serà la 13a jornada de la Lliga Endesa. El Barça arriba al duel amb una victòria a la pista del Zalgiris Kaunas sota el braç i recuperant sensacions després d’haver perdut dos partits de forma consecutiva.

El rival

Tot i que es troba en la 18a posició de la taula, amb un balanç de 2-9, l’Herbalife que entrena Porfi Fisac compta amb una plantilla de gran nivell. Matt Costello (12,2 punts), Andrew Albicy (8,9), Stan Okoye, Beqa Burjanadze, Frankie Ferrari, John Shurna o Tomas Dimsa tenen gran qualitat i poden anotar en qualsevol moment. Tampoc cal oblidar dos nouvinguts: Oliver Stevic i AJ Slaughter, que s’han incorporat recentment a l’equip insular.

El Barça

L’equip ha tornat al camí de la victòria, a Kaunas, i sap que contra el Gran Canària haurà d’estar ben concentrat per aconseguir el triomf en el que serà el tercer partit de la setmana. Claver, amb problemes a la fàscia plantar, seguirà sent baixa, però la resta de jugadors estarà disponible per a l’entrenador Sarunas Jasikevicius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut