Barça - Abanca Ademar León: Continua la ratxa triomfal (36-25)

Nova victòria dels blaugrana, que continuen contant els partits d'aquest curs amb victòries tant a la Lliga com a la Champions

Imparables a la Champions i imparables també a la Lliga. El Barça continua sumant els seus partits amb victòries i ja van 14 a l'Asobal. Els culers han superat a l'Abanca Ademar León amb un contundent 36-25 per emportar-se una nova victòria del Palau Blaugrana i seguir amb la gran ratxa triomfal.

No donen opcions

Des de l'inici, els culers han sortit per totes sense donar opcions al rival, i un parcial inicial de 3-0 ha situat un avantatge que els culers que ja no deixarien escapar. Abans de l'inici, s'ha guardat un minut de silenci per Juan de Dios Román, en un matx on Gonzalo Pérez de Vargas s’ha estrenat al Palau com a capità ((ja ho havia estat anteriorment com a visitant).

Tot i l'intent dels visitants per ajustar el marcador, els barcelonistes han anat augmentant l'avantatge al llarg de la primera part amb bons contraatacs causats per les pèrdues lleoneses, i un parcial de 5-0 als 24 minuts (17-8), ha trencat el matx. Finalment, el marcador al descans reflectia un contundent 21-11, amb Diocou i Frade molt endollats en atac i Xavi Pascual repartint minuts entre els jugadors.

Plàcida segona part

Ja a la segona meitat, la gran diferència al marcador ha estat impossible de remuntar per a l'Ademar León, que ha intentat retallar distàncies sense èxit. Els culers, molt sòlids, no només han mantingut l'escletxa al marcador, sinó que l'han augmentat lleugerament tot i la bona actuació del visitant Khalifa sota pals. Finalment, triomf blaugrana (36-25) per seguir intractable aquest curs, amb Diocou i Aleix Gómez (tots des dels 7 metres) com a màxims golejadors del duel amb cinc dianes cadascun.  Dijous espera un apassionant duel europeu al Palau davant el Telekom Veszprém (20.45 hores), on els barcelonistes intentaran seguir amb la gran ratxa.

Barça, 36
Abanca Ademar León, 25

Barça: Moller (-), Diocou (5), Dika Mem (4), Cindric (3), Àlex Pascual (2), Pálmarsson (1), Fabregas (4) -set inicial-. Gonzalo (-), Ariño (2), Blaz Janc (3), N'Guessan (1), Alex Gómez (5), Thiagus Petrus (-), Makuc (-), Langaro (3), Frade (3).
Abanca Ademar León: Khalifa (-), Natan Suárez (3), Pedro Martínez (1), Andrew Donlin (2), Gonzalo Pérez (-), Semedo (3), Mateusz Piechowski (4) - set inicial-. Rubén Marchán (3), Erwin Feuchtmann (-), Tin Lucin (3), Milan Gostovic (1), Dino Slavic (-), Antonio Martínez (3), Oleg Kisselev (-), Adrián Casqueiro (2).
Parcials: 5-2 / 7-5 / 12-7 / 15-8 / 18-10 / 21-11 (descans) / 25-12 / 28-16 / 31-19 / 32-22 / 36-24 / 36-25
Àrbitres: Macías de Paz i Ernesto Ruiz Vergara