Barça – Igualada Rigat: L’últim partit del 2020 al Palau!

Barça – Igualada Rigat: L’últim partit del 2020 al Palau!

(13.00, Barça TV) L’equip blaugrana rep un rival necessitat de punts en una OK Lliga “en que qualsevol rival et pot complicar les coses”

El 2020 és, sens dubte, un dels anys més complicats de les nostres vides. Per sort, s’està arribant a la recta final i una manera positiva d’afrontar-ho és amb l’ambició de seguir sumant victòries a l’OK Lliga. Per aconseguir-ho, caldrà fer un bon paper en el duel d’aquest diumenge davant l’Igualada Rigat (13.00 hores, Barça TV i OK Liga.TV). Serà l’últim partit d’hoquei al Palau el 2020 i, segons afirma Edu Castro, “és una temporada molt estranya i trobem moltíssim a faltar a la nostra afició”. “Volem que el Palau torni a ser un fortí inexpugnable”. El balanç actual del 2020 al Palau és d’onze victòries, dos empats i només una derrota.

Sobre el rival, que es troba en penúltima posició després de vuit partits jugats, Castro destaca que “és un equip històric amb bones individualitats” que està vivint una situació “estranya”. I alerta: “l’Igualada va guanyar al Lleida amb més marge que nosaltres i, a l’OK Lliga, qualsevol rival et pot complicar les coses”.

Amb Elagi Deitg sota pals, l’Igualada ha perdut aquest curs al golejador Jordi Méndez però manté homes experimentats com Sergi Pla i Ton Baliu, jugadors destacats com Roger Bars, Tety Vives i Marc Palau i joves com Bernat Yeste, Gerard Riba i Aleix Marimon.

En declaracions a Barça TV, João Rodrigues també ha subratllat la qualitat del proper rival: “el lloc de la classificació no s’escau al valor de l’equip, ja que l’Igualada té molts bons jugadors”. “Vindran al Palau a fer un partit molt llarg i a posar-nos les coses el més difícil possible".

L’onzena jornada s’ha iniciat aquest divendres amb un triomf del Liceo davant el Girona (4-1), deixant els gallecs cinc punts per sobre. “L’Igualada necessita puntuar i nosaltres també necessitem guanyar, així que serà un partit molt bonic”, comenta Rodrigues, recordant que “a Lleida vam fer un bon partit i ara hem de seguir amb la mateixa línia”. “Aquest serà l’últim partit del 2020 al Palau i, malgrat que sigui sense públic, volem gaudir i guanyar”.

Rodrigues està especialment inspirat de cara a porteria, sent el pitxitxi de l’equip a l’OK Lliga (17 dianes en 10 compromisos). “Em trobo molt bé dins la pista, ja que els companys ho fan tot molt més fàcil”. “El més important és que el Barça sumi de tres en tres”, conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut