El retorn de Sarunas Jasikevicius a Kaunas

El retorn de Sarunas Jasikevicius a Kaunas

Els blaugranes volen recuperar el camí de la victòria al Zalgirio Arena (divendres, 19h)

El Barça visita aquest divendres, a les 19h i en directe per DAZN, el Zalgiris Kaunas en la que serà la 12a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que ocupen el primer lloc de la taula amb un balanç de 8 triomfs i dues derrotes -amb un partit menys- visiten un Zalgiris que es troba en la zona mitja de la taula. 

El retorn

Aquest partit serà molt especial per a l’entrenador Sarunas Jasikevicius, que va ser l’entrenador del Zalgiris durant les cinc últimes temporades, així com per als entrenadors assistents Darius Maskoliunas i Tomas Masiulis. Qui també torna a casa seva és Justas Grainys, el preparador físic. Tots ells, a l’arribada a Kaunas, van rebre de part de la Betsafe LKL, la Lliga de Lituània, l’anell de campió de la temporada 2019/20.

El rival

L’equip que actualment entrena l’austríac Martin Schiller té un balanç de 5-6 i ocupa l’11a posició a l’Eurolliga. El seu màxim referent és Marius Grigonis, que té una mitjana de 15,3 punts i un encert del 55% des del triple. L’interior francès Lauvergne (10,3), Hayes (8,4), Rubit (8.6), Lekavicius (8.8), Walkup, Milaknis, Jokubaitis o Vasturia, entre d’altres, també aporten solidesa i experiència al conjunt lituà. 

El Barça

Jasikevicius no podrà comptar amb Victor Claver, baixa per problemes a la fàscia plantar, però compta amb un total de 13 jugadors disponibles. Els blaugranes volen tallar la dinàmica de dues derrotes consecutives, contra l’Asvel a Europa i el València a la Lliga Endesa, amb un triomf de prestigi al Zalgirio Arena. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut