Contra el Jaén, amb la mateixa mentalitat que a Múrcia

Contra el Jaén, amb la mateixa mentalitat que a Múrcia

L’equip afronta el partit amb el doble objectiu d’encadenar per primera vegada dues victòries consecutives en lliga aquesta temporada i aconseguir el primer triomf al Palau (divendres, 20h, BarçaTV i BarçaTV+)

Després de tres victòries consecutives en pistes tan complicades com són la del Xota, la del Llevant i la de ElPozo, l’equip afronta el partit contra el Jaén amb el clar objectiu d’aconseguir, d’una vegada per totes, el primer triomf en lliga al Palau. Són tres punts vitals contra un rival directe en la lluita per entrar a la Copa d’Espanya, a falta de sis partits per acabar la primera volta. Plaza continua amb les baixes ja conegudes de Miquel Feixas i Aicardo i repeteix la mateixa convocatòria que en els últims partits. El Barça-Jaén es disputarà aquest divendres a les 20h i serà ofert en directe per BarçaTV i BarçaTV+.

Declaracions de Plaza i Adolfo

“Després de Múrcia l’equip ha fet una passa endavant en el sentit de conjurar-se perquè no s’escapin més punts. Ara és el moment de guanyar el següent partit i treure’s els fantasmes de sobre de la classificació i del Palau, que encara no hem guanyat cap partit de lliga a casa aquesta temporada. L’equip sembla que ha dit que ja n’hi ha prou, i no sé què passarà però estic convençut que els jugadors sortiran amb una altra mentalitat”, destaca Andreu Plaza.

"Estem contents perquè la victòria a Múrcia ha estat molt important. Era un triomf vital contra un equipàs i en una pista molt complicada, però hem de tocar de peus a terra. Hem estat capaços de guanyar en tres pistes molt complicades però encara no hem aconseguit dos triomfs consecutius a la lliga i a veure si per fi podem guanyar a casa contra Jaén”, diu Adolfo, que està a un sol gol dels 100 oficials amb el Barça. “Seria un honor molt gran arribar a aquesta xifra, un somni, però ara és totalment secundari i el primer és que l’equip segueixi en la bona línia i aconseguir l’objectiu de classificar-nos per la Copa d’Espanya”, diu l’ala colomenc.

El Jaén, un rival ferit

El Jaén ve de perdre 0-6 entre setmana contra Movistar Inter i és l’equip que menys partits ha jugat aquesta temporada per culpa del Covid. Els andalusos sumen 9 punts en set partits, mentre que el Barça en té 12 amb 11 partits jugats. 

“Vindran ferits de la derrota contra Movistar Inter i això els converteix en un rival molt perillós”, adverteix Adolfo. “Són un equip amb un caràcter molt marcat pel seu tècnic –Dani Rodríguez-, un conjunt molt equilibrat i amb grans individualitats com el pivot Allan Brandi, un equip molt ordenat i que segur que serà molt complicat”, diu Plaza sobre el rival.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut