Ple de victòries únic

Ple de victòries únic

Els blaugranes, que conten els partits a la Champions 2020/21 per victòries, són l’únic conjunt que suma 15 punts dels 15 possibles

15 de 15. El Barça ha confirmat aquest dimecres a Budapest la seva trajectòria immillorable en aquesta Lliga de Campions. Els de Ronald Koeman són l’únic equip dels 32 participants de la màxima competició europea que han sumat els tres punts en aquests cinc primers partits. Segueixen al Barça el Bayern de Munic, el Manchester City i el Chelsea, tots ells amb 13 punts.

25 partits sense perdre a la fase de grups

La victòria 0-3 contra el Ferencváros ens deixa una dada que destaca la gran trajectòria del Barça a la fase de grups de la Champions les darreres temporades. I és que els blaugranes sumen 25 partits sense conèixer la derrota en uns registres que comparteixen Koeman, Valverde i Luis Enrique.

En aquests 25 partits el balanç és de 19 victòries i 6 empats. A més, l’efectivitat de cara a porteria també destacada en aquests 25 partits, ja que el Barça té una mitjana de superior a dos gols (2,16) per cada matx i 0,5 en contra. Només en quatre partits els blaugranes no han vist porteria en aquests 25 partits: l’Olympiacos-Barça, Juventus-Barça (2017/18) i el curs passat en el Borussia Dortmund-Barça i el Barça-Slavia de Praga. Per trobar a la darrera derrota dels culers a la Champions cal anar a l’1 de novembre del 2016 contra el Manchester City. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut