Ferencváros – FC Barcelona: Ple al 15! (0-3)

Ferencváros – FC Barcelona: Ple al 15! (0-3)

Tres gols en menys de mitja hora permeten sumar la cinquena victòria en els cinc partits de Champions

El FC Barcelona torna de Budapest amb una nova victòria Europea. I ja en van cinc en els cinc partits disputats fins ara, amb un ple de triomfs en aquesta fase de grups. Els gols de Griezmann, Braithwaite i Dembélé abans de la primera mitja hora de joc han deixat vist per sentència un partit que el Barça ha dominat amb comoditat. Malgrat tot, la primera posició del grup encara haurà d’esperar, perquè la Juventus també ha guanyat el seu partit contra el Dinamo de Kíev i, per tant, tot es decidirà en l’última jornada, al Camp Nou.

Però això ja serà la propera setmana. I és possible perquè aquest dimecres, al Puskás Aréna, els blaugrana han sumat els tres punts. Amb comoditat, dominant el joc i tancant els Ferencváros a la seva pròpia àrea. Especialment en un primer temps amb mode piconadora. 

Griezmann, Braithwaite i Dembélé, en un bon estat de forma

Si hi ha hagut una associació en el primer temps que ha fet mal, aquesta ha estat la de Dembélé i Jordi Alba. Primer, en una jugada de tiralínies que ha acabat amb l’assistència d’Alba i la rematada d’esperó de Griezmann (0-1, min 14). Posteriorment, amb els papers intercanviats, quan una centrada de Dembélé ha estat rematada per Braitwaite (2-0, min 20). 

Dos gols de dos golejadors que es troben en un gran moment de forma. El francès, perquè acumula tres partits consecutius marcant. El danès, perquè suma 4 gols en els darrers 3 partits. 

Un resultat que ha reflectit la superioritat blaugrana, que no s’ha aturat aquí. Perquè al minut 26 un penal sobre Braithwaite ha estat transformat per Dembélé per deixar el duel vist per sentència (3-0, min 26). 

Sota control

3-0 que ha resultat definitiu, després d’una segona meitat en què s’han continuat tenint ocasions, malgrat que el Barça ha baixat el ritme. Aleñá, Riqui Puig i, especialment, Dembélé podrien haver ampliat diferències, però no ha fet falta perquè els tres punts ja estaven ben lligats. 15 sobre 15 a falta d’una darrera jornada, en què hi ha en joc la primera posició. El Barça parteix amb tres punts d'avantatge respecte una Juventus que haurà de guanyar i mirar l'average (0-2 a Torí) si vol ser primera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut