El València Basket, el primer rival d’un desembre amb 12 partits

El València Basket, el primer rival d’un desembre amb 12 partits

Els de Saras reben el conjunt de Ponsarnau en partit de Lliga Endesa (21:15h, Movistar Deportes)

El Barça rep aquest dimarts, a les 21:15h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el València Basket en partit avançat de la Lliga Endesa. Aquest partit correspon a la jornada 17, però els equips d’Eurolliga disputen partit europeu i avancen el seu partit. És el primer del total de 12 partits que el Barça disputarà aquest mes de desembre: 7 al Palau Blaugrana i 5 a domicili.

El rival

Ocupa la 12a posició a la Lliga Endesa, amb 4 triomfs i 6 derrotes, però a l’Eurolliga es troba en la 3a posició amb un balanç de 7 triomfs i 3 derrotes. L’equip valencià té un gran potencial i els seus jugadors més destacats són Dubljevic (11,6 punts i 5 rebots), Louis Labeyrie (10,3 punts, 5,8 rebots), Nikola Kalinic (9,3) i Prepelic (9,6 punts). No es poden oblidar jugadors de gran nivell com San Emeterio, Tobey, Van Rossom, Vives, Hermannsson, Williams, Pradilla o Puerto, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Victor Claver, amb problemes a la fàscia plantar, seguirà sent baixa per a un Sarunas Jasikevicius que té la resta de la plantilla disponible per al partit. Els blaugranes, que van tancar el novembre amb derrota a la pista de l’Avel, volen tornar al camí de la victòria en una setmana de tres partits contra grans rivals: València Basket, Zalgiris Kaunas (4/12, 19h) i Herbalife Gran Canària (6/12, 20h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut