Doble derrota del hockey herba blaugrana contra l’Atlètic Terrassa

El femení empata al camp del Línia 22 en el seu segon partit del cap de setmana, al tancament de la primera volta de Primera Divisió

Resultats adversos els que van viure els dos equips del Barça Hockey Herba en el seu doble enfrontament del cap de setmana amb l’Atlètic Terrassa a l’estadi Pau Negre. Si el dissabte va ser el conjunt femení el que va sortir derrotat per un mínim 0-1, el diumenge, el masculí va patir una àmplia derrota per 1-5. El mateix diumenge, el femení va disputar un segon partit al camp del Línia 22 de Terrassa, que va acabar amb empat a 1 gol.

El partit de la Divisió d’Honor masculina entre el Barça i l’Atlètic Terrassa va ser dominat per un equip visitant que després d’un primer període sense gols, va ser més eficaç poc abans d’arribar el descans, amb dos gols gairebé consecutius gràcies a una acció de Sam Cortés i a un penal córner de Sergi Enrique.

L’inici de la segona meitat va acabar amb les esperances blaugranes d’una possible reacció, ja que dos penals córner transformats per Sergi Enrique i Albert Beltran, a més d’un gol en una acció de Santi Ibáñez, van fer que el tercer període acabés amb un ampli 0-5. Amb el resultat totalment decidit, el Barça Hockey Herba va poder aconseguir el gol de l’honor materialitzar per Pol Compta en el darrer quart.

Després d’aquesta derrota, el Barça ocupa la cinquena posició amb 17 punts, en una classificació liderada pel Club de Campo i l’Egara, igualats a 23 punts, i amb l’Atlètic Terrassa al tercer lloc amb 23.

El proper dissabte 5 de desembre, el Barça Hockey Herba tindrà un complicat compromís a la pista de l’Egara.

Dues jornades pel femení

Pel que fa a l’equip femení, aquest cap de setmana va jugar els partits corresponents a dues jornades, amb una derrota el dissabte contra l’Atlètic i un empat al camp del Línia 22 el dia següent.

Un gol des del penal córner de Carlota Freixa, just a la darrera acció del segon quart, va donar la victòria a l’Atlètic Terrassa, en un partit on el Barça buscava una victòria que li permetés seguir lluitant pel liderat, però que es va veure sorprès pel bon plantejament visitant que va impedir en tot moment que les accions del Barça poguessin acabar en gol.

Al dia següent a aquesta derrota, el Barça Hockey Herba femení va tornar a jugar a la pista d’un Línia 22 que encara no coneix la derrota en l’actual competició. El Barça es va avançar en el marcador en el minut 9 de partit, gràcies a una acció de la seva golejadora Claudia Marín. Al descans es va arribar amb aquest mínim avantatge blaugrana, però a la meitat del tercer quart, un gol de Meritxell Gibert va posar l'empat a 1 que ja no es mouria fins al final del partit.

Després de les dues jornades del cap de setmana, el Barça acaba la primera volta de la Primera Divisió femenina situat a la quarta posició, però amb equips amb partits encara per jugar al seu darrera, mentre el Línia 22 es troba a la primera posició.