Les eleccions a la presidència, el 24 de gener

Les eleccions a la presidència, el 24 de gener

La recollida de signatures serà entre el 23 de desembre i l'11 de gener i hi haurà 10 seus on votar

La Comissió Gestora, reunida avui en sessió ordinària, ha tractat temes vinculats a la celebració de les eleccions a la Presidència del Club i a diferents aspectes de la gestió d’aquest, en el marc de la funció que li estableixen els Estatuts del FC Barcelona.

En aquest sentit, després de setmanes de negociacions, aquesta tarda s’ha tancat amb acord la Taula de Negociació Salarial, en aquest cas en l’àmbit dels empleats corporatius, que se suma al principi d’acord assolit divendres amb els jugadors i tècnics

La Comissió Gestora vol agrair públicament a futbolistes, tècnics i empleats la seva comprensió, el seu compromís i la seva col·laboració amb l’Entitat, per fer possible un acord fonamental per garantir la sostenibilitat immediata del Club.

La Comissió Gestora considera que es tracta d’un gran pas en el camí per superar l’extraordinària situació que viu l’Entitat arran de la pandèmia mundial que ens afecta des del mes de març passat.

D’altra banda, un cop consensuada amb la Generalitat de Catalunya la data del 24 de gener per celebrar les eleccions a la Presidència del Club, s’ha continuat avançant en la preparació de la fita electoral.

La setmana del 14 de desembre està previst l’inici del calendari electoral, del qual s’informarà degudament. Com a avançament, cal informar que dilluns 14 està prevista la reunió preceptiva de la Comissió Gestora per aprovar la convocatòria; i dimecres 16, la publicació oficial de la convocatòria. D’aquesta manera, entre el 23 desembre i l’11 de gener hi hauria la recollida de signatures de suport; i entre el 15 i el 22 de gener, la campanya electoral.

Les poblacions on s’ubicaran els col·legis electorals seran: a Barcelona, a les instal·lacions del Camp Nou, a Tarragona, Tortosa, Lleida, Girona i a Andorra. A la resta de l’Estat, s’instal·laran a Madrid, Sevilla, València i Palma de Mallorca.

Aquests dies es concretarà la disposició exacta dels diferents punts de votació i els protocols específics per a cadascuna de les seus. Amb el PROCICAT es farà la revisió del protocol final així com el de cada seu.

Alhora, en el cas de les seus de fora de Catalunya, s’estan fent les gestions necessàries per garantir l’adaptació a la realitat sanitària i a la legislació de cada comunitat. En aquesta tasca, el Club compta amb la col·laboració del Consell Superior d’Esports, de la Reial Federació Espanyola de Futbol i de la Federació Catalana de Futbol.

Barcelona, 30 de novembre del 2020

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut