Continuen infal·libles

El Barça CBS fa tota una exhibició a la pista del Moncayo CN Helios i assoleix la vuitena victòria de la temporada (49-93)

El millor Barça CBS de les últimes temporades es va imposar per un clar 49-93 a un CN Helios que es va difuminar ja abans del descans. De nou, el joc coral blaugrana, amb una bona actuació d’Ainhoa López, i on va destacar també Carolina Guerrero com a màxima anotadora amb 16 punts i 26 de valoració, va servir per mantenir el seu ple de victòries en el grup C de la Lliga Femenina 2.

Les barcelonistes van arrencar millor i van trobar cistella amb facilitat. La versàtil Ainhoa López va semblar trobar les febleses defensives de les aragoneses i el Moncayo Helios, massa encallat i amb poca fluïdesa, ja va cedir dotze punts en uns primers deu minuts molt grisos (18-30).

De mica en mica, el Barça CBS li va anar prenent la mida al joc i cada cop es notava més còmode. Una defensa sòlida i els punts per l’exterior de LlobetRakovic -a la foto- i per l’interior de Fequiere i Guerrero van servir per donar un avantatge clar a l’arribar al descans (39-55).

Tot i el seu domini, el Barça CBS no va baixar el seu ritme en cap moment i no va donar opció a que les aragoneses s’apropessin en el marcador. Les d’Isaac Fernández, molt més intenses i actives que les locals, van clavar un parcial de 7-17 al tercer període, per tancar el partit amb un darrer quart favorable de 13-21 i tancar la vuitena victòria del campionat amb un ampli marcador de 49-93.

El dissabte vinent 5 de desembre, el Barça CBS té un partit en el que haurà de confirmar el seu liderat al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, contra un Lima Horta que, amb un partit menys que el Barça, tampoc coneix la derrota aquesta temporada.