Luis Frade, baixa per viatjar a Aalborg
Ofert per

Luis Frade, baixa per viatjar a Aalborg

El pivot portuguès té un esquinç al turmell dret i no podrà jugar el partit de Lliga de Campions del dimecres a Dinamarca; l’evolució marcarà la disponibilitat per als següents partits

El jugador del primer equip d’handbol Luis Frade té un esquinç del turmell dret i serà baixa per al partit d’aquest dimecres a la pista de l’Aalborg Handbold. L’evolució de la lesió marcarà la disponibilitat del pivot portuguès per als següents partits. El ‘82’ es va fer la lesió durant la primera part del partit del dissabte passat a Granollers, i ja no va poder participar en la segona meitat. Cal recordar que el Barça es va acabar imposant en el derbi per 27-41.

La baixa de Frade se suma a l’absència de llarga durada de Casper Mortensen. A més, Luka Cindric és dubte per al proper partit a causa d’un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret que l’ha deixat fora de les convocatòries dels dos darrers partits contra el THW Kiel i el Fraikin Granollers.

Per cobrir l’absència de Frade, Xavi Pascual ha citat al pivot del filial Artur Parera per a la primera sessió de la setmana. Així, Parera ha completat el seu primer entrenament amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut