Granollers – Barça: El derbi és blaugrana (27-41)

Els de Xavi Pascual han guanyat un nou partit de Lliga Asobal, en un duel en què Dika Mem ha estat el màxim anotador

El Barça d’handbol segueix comptant tots els seus partits de Lliga Asobal amb victòries. Aquest cop, després d’emportar-se el derbi català contra el Fraikin Granollers (27-41). Un triomf que permet, doncs, mantenir el liderat i la imbatibilitat, 36 hores després del triomf contra el Kiel i amb un únic entrenament previ.

Un enfrontament de la 15a jornada que ha començat molt igualat, però que a poc a poc s’ha anat decantant. I és que, després d’un petit avantatge culer (1-4), el Granollers ha aconseguit empatar el derbi de la mà de l’exblaugrana Antonio García (6-6, min 10) per entrar en uns minuts amb diferències curtes en el marcador (8-9, min 13).

Però, en l’intercanvi de cops, el Barça s’ha mostrat més efectiu tant en defensa com en atac i, a poc a poc, ha anant obrint escletxa (11-17, min 20). A partir d’aquí, i també amb les intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas (7 aturades al descans; 13 en total), el Barça s’ha fet fort amb les rotacions i els contraatacs.

Ja al descans, i tot i que els locals no han baixat els braços, el resultat ha estat de 16-23 (min 30). A la represa, la velocitat de joc visitant i l’encert anotador han provocat que el Granollers perdés força, moment que el Barça ha aprofitat per ampliar distàncies. Amb un parcial de 3-14, el derbi s’ha tenyit de blaugrana amb el pas dels minuts (22-39, min 52). Frade no ha pogut jugar aquesta segona part perquè ha patit un cop al turmell.

Finalment, al Palau d’Esports de Granollers, Dika Mem (9 gols) i Àlex Pascual i N’Guessan (6 gols) han acabat sent els màxims anotadors d’un enfrontament que s'ha tancat amb un nou triomf blaugrana per 27-41.

LA FITXA

Fraikin Granollers, 27
Barça, 41

Granollers: Marc Guàrdia (-), Álex Márquez (3), Esteban Salinas (5), Adrià Martínez Bages (-), Oriol Rey (1), Sergi Franco (2), Antonio Garcia (4) –set inicial- Pol Sastre (ps), Chema Márquez (6), Borja Lancina (4), Edgar Pérez López (-), Jan Gurri (-), Mamadou Gassama (-), Pol Valera (2), Víctor De Sande (-), Marc Ferré (-).

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Aleix Gómez (3), Dika Mem (9), Àlex Pascual (6), Pálmarsson (-), Domen Makuc (4), Fabregas (1) –set inicial- Moller (ps), Entrerríos (2), Sorhaindo (-), Dolenec (5), Ariño (2), N’Guessan (6), Thiagus Petrus (-), Blaz Janc (3), Frade (-).

Parcials: 1-3, 5-6, 9-12, 11-17, 15-19, 16-23 (descans), 20-27, 22-29, 22-33, 23-37, 26-40, 27-41 (final)

Àrbitres: Miguel Martín Soria Fabián, David Monjo Ortega.