Tres estadístiques que cal saber abans del Barça-Osasuna

Tres estadístiques que cal saber abans del Barça-Osasuna

El conjunt navarrès és el penúltim equip que va guanyar al Camp Nou i ja va prendre-li cinc punts al Barça la temporada passada

El Barça-Osasuna d’aquest diumenge es presenta amb diversos condicionants poc habituals. El primer, l’horari: es jugarà a les 14 hores. El segon, el factor ambiental: seguirà sense haver-hi públic i en la prèvia del partit es guardarà un minut de silenci en memòria de Diego Armando Maradona.

Però al marge d’aquests condicionants, el duel es presenta especialment important per a un Barça necessitat de punts a la Lliga. I atenció: l’Osasuna no és un rival especialment còmode per als culers, sobretot en el passat més recent.

De fet, els navarresos són el penúltim equip que va guanyar al Camp Nou. Van fer-ho en la penúltima jornada de Lliga per 1-2, acabant amb qualsevol opció de títol per als homes dirigits llavors per Quique Setién. A la primera volta, es va produir un 2-2 a Pamplona, cosa que augmenta fins a 5 els punts deixats escapar pel Barça contra l’Osasuna la temporada passada. Un bon avís.

Roberto Torres, el malson blaugrana

A banda, hi ha un futbolista d’Osasuna que sembla tenir-li la mesura presa al Barça. Es tracta de Roberto Torres, que ha vist porta en cadascun dels tres últims partits contra el conjunt culer. Si marquès diumenge, es convertiria en el primer jugador en marcar en quatre partits consecutius contra el Barça des que ho fes Rubén Castro l’any 2012. Esperem que no passi.

Acostumats als gols

Més enllà de les últimes ensopegades, el cert és que el Barça té una estadística força favorable com a local contra l’Osasuna. Abans de la citada ensopegada del curs passat, el Barça havia resolt els seus quatre últims compromisos al Camp Nou amb quatre victòries i 27 gols a favor: 8-0, 5-1, 7-0 i 7-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut