[PRÈVIA] Olot - Barça B: Sumar per escalar posicions

[PRÈVIA] Olot - Barça B: Sumar per escalar posicions

[16.30 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial blaugrana juga avui el tercer partit consecutiu lluny de l’Estadi Johan Cruyff amb la necessitat de puntuar per sortir de la perillosa zona de descens

El Barça B afronta avui a Olot el tercer partit consecutiu lluny de l’Estadi Johan Cruyff. I ho fa amb la necessitat de puntuar després de les dues derrotes a Andorra (1-0) i Hospitalet (2-0) que l’han portat a ocupar la novena posició en zona de descens. El filial blaugrana té, per tant, l’objectiu de puntuar contra un rival al que tampoc li han sortit bé les coses en aquest inici de temporada. L’Olot tanca la classificació amb només dos punts després de sumar dos empats i tres derrotes. El partit correspon a la segona jornada de Lliga que es va ajornar a causa dels casos de COVID-19 a la plantilla de l’equip de la Garrotxa. El partit es jugarà a les 16.30 hores a l’Estadi Municipal d’Olot i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+.

El Municipal d’Olot no és un escenari fàcil per al filial blaugrana. El Barça B ha jugat tres vegades a la Segona Divisió B amb el balanç d’una victòria, per 0-1, amb gol de Rolón, la temporada 2015/16, un empat (1-1) i una derrota la passada temporada, per 1-0, amb gol d’Héctor Simón. El jove equip de Garcia Pimienta necessita retrobar-se amb el gol amb urgència ja que el filial suma més de 300 minuts sense marcar. En aquest sentit, el tècnic blaugrana recupera per aquest partit al davanter albanès Rei Manaj que no va poder jugar contra L’Hospitalet per una indisposició.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Sarsanedas, Hiroki Abe, Igor, Ilaix Moriba, Solano i Oriol Busquets. El porter Iñaki Peña, Mingueza i Konrad, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria. La llista de 19 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Nils Mortimer, Lucas de Vega, Collado, Matheus, Jandro, Gustavo Maia, Álvaro Sanz, Zeballos, Ramos Mingo, Manaj, Balde, Nico, Peque i els juvenils José Marsà i Ilias.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut