Participa a la XVI Mostra de Nadales Blaugrana

Participa a la XVI Mostra de Nadales Blaugrana

El dibuix es pot lliurar telemàticament fins al 8 de desembre i s'opta a diferents premis familiars de productes Barça

Malgrat viure un any complicat a causa de la pandèmia, els joves socis o fills de socis del FC Barcelona ja poden participar a partir d’ara a la XVI Mostra de Nadales Blaugrana, que en aquesta edició presenta un format digital a causa de la situació social que s’està vivint.

Per poder-nos sentir units per l’emoció que genera el Barça, el Club no vol que aquest Nadal 2020 es quedi sense la tradicional Mostra de Nadales Blaugrana dirigida als socis i fills de socis entre 0 i 15 anys, que enguany arribarà a la seva setzena edició. Aquest cop, però, la mostra de dibuixos nadalencs serà més digital que mai per evitar possibles contagis i col·laborar a la crida Stop Covid-19.

Accedir a l’aplicatiu per participar-hi

Els participants a la Mostra han de ser socis o fills de soci i estaran dividits en dues categories; aleví, fins a 6 anys, i infantil, de 7 a 15. Tots els joves que ho desitgin poden fer un dibuix inspirat en el lema “Un Nadal molt especial: tots units fem força”.

Cada participant pot enviar un màxim de cinc dibuixos, que han de tenir un format horitzontal i no han d’incloure cap text.

Al botó de sota trobareu l'accés a l'aplicatiu.

A partir d’aquest dijous 26 de novembre estarà disponible en aquesta mateixa web una aplicació especial, des de la qual els participants a la Mostra hauran de crear un usuari i a través d’aquest podran realitzar el dibuix mitjançant les eines que l’aplicació aportarà, o també podran carregar la imatge que hagin elaborat externament, adjuntant fotografia o document escanejat. Un cop s’hagi configurat el dibuix, des de la mateixa aplicació caldrà enviar-lo telemàticament al Club per participar en aquesta XVI Mostra de Nadales Blaugrana i guardar-se l'original. Els dibuixos es podran enviar fins al 8 de desembre.

Els joves trobaran en l’aplicació tot tipus d’eines per poder fer el seu dibuix i poder efectuar l’enviament.

Votació i selecció del jurat

Com a novetat en aquesta edició, l’eina també permetrà que els participants puguin veure tots els dibuixos presentats o votar entre el 9 i el 12 de desembre aquelles nadales que més els agradin, per així fer una primera selecció amb els vots rebuts. Cada participant podrà votar un màxim de tres nadales, però no podrà fer-ho per al seu dibuix.

Com en les edicions anteriors, també es comptarà amb la col·laboració d’un dibuixant/il·lustrador per fer la tasca de jurat. Aquesta missió d’escollir els dibuixos premiats entre aquells preseleccionats, recaurà aquest any en la persona de Mercè Arànega, reconeguda escriptora i il·lustradora de contes, entre moltes altres facetes artístiques i docents.

Premis familiars de productes Barça

S’atorgaran cinc premis per cada categoria, a més de la Nadala guanyadora de la Mostra, que passarà a ser la felicitació que el Club enviarà als seus socis.

Els premis que s’atorgaran als socis o fills de socis premiats seran diferents productes del Barça destinats als joves i a la seva família.

Aquesta XVI Mostra de Nadales Blaugrana està integrada dins la Campanya de Nadal del Club que aquest any té com a eslògan ‘Per Nadal, les emocions ens uneixen’ i que vol transmetre la idea que, tot i la distància que ens allunya dels nostres i de les nostres activitats, en temps de Covid-19, les emocions i els sentiments ens uneixen a tots.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut