Setmana especial amb partidàs a Múrcia

Setmana especial amb partidàs a Múrcia

El Barça comença a preparar aquest dimarts la visita a la pista de ElPozo del proper diumenge a les 18:30h

Comença una nova setmana de treball al Barça de futbol sala enfocada al partit que l’equip disputarà diumenge a la pista de ElPozo Murcia, en el que serà la repetició de la final de la Champions disputada al Palau el passat 11 d’octubre que van guanyar els blaugranes (2-1).

Planning setmanal

El Barça ha plantejat una setmana amb cinc dies de treball. L’equip s’entrena al Palau el dimarts 24/11 (12h); el dimecres 25/11 (12:30h); el divendres 27/11 (12h); i el dissabte 28/11 (12h); i a la Ciutat Esportiva el dijous 26/11 (11h).

Després de l’entrenament de dissabte al Palau, de 12h a 14h, l’equip dina i viatja en tren fins a Alacant, i després desplaçament d’Alacant fins a Múrcia amb autobús, amb arribada prevista a les 22h.

El rival a batre les últimes temporades

El Barça prepara el partit amb les úniques absències segures de Jesús Aicardo i Miquel Feixas. Andreu Plaza té tota la resta de la plantilla disponible per a un partit especial a Múrcia, on el Barça va jugar per última vegada el 17 de juny del 2019, ara fa gairebé un any i mig. No va ser un partit qualsevol. Era el quart partit del play-off final de lliga, amb match-ball favorable a ElPozo. Davant de gairebé vuit mil espectadors, el Barça va aconseguir guanyar per 3-7 amb hat-trick d’Adolfo i forçar el cinquè partit per acabar guanyant la lliga al Palau. Les dues últimes temporades ElPozo ha estat el gran rival a batre en totes les competicions i el respecte de la plantilla del Barça cap a l'equip murcià és màxim ja que totes les finals disputades s'han decidit amb marcadors ajustats i per la mínima.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut