CD Terrassa i Barça Hockey Herba es reparteixen els punts

CD Terrassa i Barça Hockey Herba es reparteixen els punts

Igualada a tres a Les Pedritxes amb gols blaugrana d'Ari Laiho, Andreas Rafi i Van de Stadt

Repartiment de punts a Les Pedritxes entre el CD Terrassa i el FC Barcelona en partit corresponent a la Divisió d’Honor A d’hockey herba que va finalitzar amb empat a 3.

Egarencs i barcelonistes van protagonitzar diumenge un interessant enfrontament amb diverses alternatives de joc, però en què cada cop que el Barça es va avançar en el marcador l’equip local va poder igual en les tres ocasions.

El partit va començar amb avantatge del Barça Hockey Herba gràcies a un penal córner anotat per Ari Laiho. El CD Terrassa va poder igualar abans de la mitja part, amb un gol d’Edu de Ignasi. que equilibrava el partit i anunciava una segona part molt disputada.

Un gol des del penal d'Andreas Rafi tornava a avançar els blaugrana, però novament els locals van poder compensar aquest gol amb un altre d'Enric Miralles.

El ritme no es va aturar ni tampoc el moviment del marcador, ja que el Barça, a la següent jugada, va anotar el tercer gol en un nou penal córner, a través del seu golejador Van de Stadt. Ja a les acaballes de l’enfrontament, Aleix Vericat seria l'encarregat d'encertar amb la porteria blaugrana, i d'aquesta manera empatar per tercer cop el partit i deixar la igualada definitiva a tres gols.

Després d'aquesta novena jornada, el Barça Hockey Herba s'ha assegurat un lloc entre els vuit equips que disputaran la Copa del Rei a València de l'11 al 13 de desembre.

El proper cap de setmana, el Barça Hockey Herba rebrà en partit de Lliga l’Atlètic Terrassa a l’estadi Pau Negre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut