Barça Femení – Reial Societat: Ningú les frena (5-1)

Barça Femení – Reial Societat: Ningú les frena (5-1)

No ha estat un partit fàcil, però el tram final d’enfrontament permet a les de Lluis Cortés sumar la sisena victòria en sis partits

Sis victòries de sis partits i 18 punts de 18 possibles. A més, amb gols. Molts gols. El Barça Femení està fent un inici de temporada pràcticament perfecte i aquest dissabte, a l’Estadi Johan Cruyff, ha sumat un nou triomf de valor (5-1). Perquè el rival, la Reial Societat, no ho ha posat fàcil, però en el tram final les de Lluis Cortés han pogut imposar-se. Leila, Nuria en pròpia porteria, Alexia, Torrejón i Mariona han fet els gols d’un Barça Femení que no s’atura i que continua amb pas ferm a la Lliga.

I això que les noies entrenades per la catalana Natalia Arroyo han fet suar de valent les blaugrana. Malgrat la superioritat, les basques s’han posicionat bé sobre la gespa de l’Estadi Johan Cruyff i han dificultat el joc de les locals. Leila ha pogut avançar el Barça després d’una passada de primeres d’Alexia (1-0, min 16), però Nahikari ha posat l’empat passada la mitja hora de joc (1-1, min 32).

S’atura el comptador

Una acció que, a banda de trencar una ratxa d’imbatibilitat del Barça i que deixa el rècord en 962 minuts sense encaixar, ha afectat el Barça. Malgrat tot, ha pogut marxar al descans per davant en l’electrònic perquè, en una jugada personal de Mariona, Nuria ha acabat per desviar l’esfèrica al fons de la seva pròpia porteria (2-1, min 41).

La represa no ha aixecat el ritme de joc blaugrana, que s’ha tornat a trobar en problemes davant una Reial Societat compacta. Però, enmig d’un joc travat, Alexia ha capgirat la dinàmica amb un gol que ha trencat aquesta igualtat (3-1, min 76)

Els gols arriben al tram final

Perquè amb el gol de la catalana, les de Lluis Cortés han passat a trobar més facilitats en atac. Marta Torrejón, de fet, ha ampliat distàncies després de caçar un refús d’Adriana (4-1, min 82). Però ha estat Mariona la que ha tancat el partit, després de controlar amb l’exterior un teva-meva amb Graham i rematar amb l’esquerra (5-1, min 84).

Un resultat que permet al Barça afronta l’aturada per seleccions del proper cap de setmana com a invicte i amb molt bones sensacions.

LA FITXA

Barça Femení, 5
Reial Societat, 1

Barça: Cata, María León, Marta, Mariona, Hamraoui (Patri, min 80), Alexia (Aitana, min 80), Leila, Graham (Crnogorčević, min 85), A. Pereira, Oshoala (Hermoso, min 71) i Martens (Losada, min 71).

Reial Societat: Adriana, Tejada, Lucía, Nahikari, N. Eizagirre (Amaiur, min 81), Franssi, Nuria R. (Iraia, min 83), N. Mendoza, Maitane (Itxaso, min 46), Gemma Gili (Palacios, min 66) i Cecilia (L. Baños, min 47).

Gols: 1-0, Leila (min 16). 1-1, Nahikari (min 32). 2-1, Nuria, en pròpia (min 41). 3-1, Alexia (min 77). 4-1, Marta Torrejón (min 82). 5-1, Mariona (min 84).

Àrbitra: Elena Contreras Patiño. Ha amonestat les locals Graham, María León i Patri i les visitants Tejada, Itxaso i Lucía.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut