Barça – Reus Deportiu Miró : Un Clàssic per marcar territori!

Barça – Reus Deportiu Miró : Un Clàssic per marcar territori!

(12.00 hores, Barça TV) El Palau acull un duel entre els dos equips més inspirats de cara a porteria

Serà un Clàssic. Diferent per l’absència de públic, però un clàssic. El Barça – Reus d’aquest diumenge (12.00 hores, Barça TV, Esport3 & OKliga.TV) es presenta com una prova que servirà per marcar territori a la part alta de la taula de la classificatòria. “És un partit especial per tota la història que té i tot el que et jugues. Tenim moltes ganes de tornar al Palau i mantenir el nivell de joc que tenim últimament”, comenta Castro.

Després de vuit jornades disputades, el Barça es troba amb 21 punts, dos més que un Reus que va empatar a Caldes (4-4) i perdre davant el Lleida (3-5). L’equip de Jordi Garcia va refer-se el passat diumenge davant el Taradell (10-2) i es presentarà al Palau amb Àlex Rodríguez i Raül Marín inspirats (14 gols cadascun). “És un equip que ja tenia molta qualitat els últims anys i que n’ha guanyat amb el retorn de Marín”, alerta Castro. Es dona la curiositat que ambdós equips són els dos màxims golejadors de la categoria amb 52 dianes.

El tècnic blaugrana destaca que el Reus és un rival “molt competitiu, que juga molt bé a hoquei i que és molt ordenat en defensa, alternant la zona i l’individual per trencar esquemes en moltes fases del partit”. A més, “en atac tenen una qualitat immensa i és un equip temible”.

En el mateix sentit es pronuncia Sergi Panadero: “és un equip amb grans individualitats que estan fent un bon hoquei”. “Esperem que sigui un partit dels grans”, afegeix el ‘9’ barcelonista, comentat que els clàssics sempre són partits “especials on hi ha molta tensió i esperem tirar-ho endavant”. El segon capità també ha lamentat que l’afició no pugui gaudir d’aquest partit: “Em sap molt greu que la nostra gent no pugui venir”. “Esperem que tot passi el més aviat possible i els puguem tenir amb nosaltres”.

Edu Castro ha preparat el duel durant la setmana amb tots els seus homes disponibles i amb Sergi Llorca agafant ritme, tot i que encara no ha pogut rebre l’alta mèdica. S’haurà de veure qui és el jugador descartat per Jordi Garcia, en una plantilla on, a banda de Marín i Rodríguez, destaquen els exblaugranes Marc Julià i Pablo Najera, així com Joan Salvat, Romà Bancells, el xilè Felipe Castro i els joves Pablo Del Rio i Ferran Giménez. Els àrbitres del duel seran Miguel Diaz i Jonathan Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut