Dídac agafa galons

Dídac agafa galons

El porter d’Arenys ha fet una passa endavant i el seu rendiment és una de les claus del triomf a la Champions i la reacció de l’equip a la lliga

Dídac Plana i Miquel Feixas són els guardians aquesta temporada de la porteria del Barça de futbol sala, una posició que històricament sempre ha estat ben coberta amb jugadors de la talla de Miquel Armora, Cristian, Paco Sedano i Juanjo. Actualment el Barça té una porteria catalana i de la casa, i això és un dels fets diferencials de l’equip aquesta temporada.

En aquest context, Dídac Plana ha fet una passa endavant i s’ha convertit en la referència sota els pals en un context marcat també per l’absència per lesió de Miquel Feixas. Dídac ja va ser l’MVP de la final de la Champions, i el seu rendiment està resultant decisiu en la reacció de l’equip després d’un inici de lliga irregular.

“Sento una gran responsabilitat”

“Històricament aquí al Barça sempre han jugat els millors porters i ara el Miquel i jo intentem donar el millor de nosaltres per cobrir aquesta posició amb garanties i, sobretot, conscients que és una responsabilitat molt gran i que ho hem de fer molt bé”, reconeix Dídac, que evita treure pit del seu rendiment individual i posa sempre l’equip per davant.

“Em sento bé i amb confiança, sí que crec que he fet bons partits però està clar que els resultats no han acompanyat i això és el més important al final”, explica Dídac. “El meu rendiment és bo, sí, però no puc estar satisfet de cap manera perquè l’aportació individual sempre ha de ser enfocada a l’objectiu final, que sempre és guanyar, i ens està costant més del compte”, apunta sincer.

Compte amb O Parrulo

“El rival ara és el de menys, ens hem de centrar en nosaltres, jugar amb l’actitud de l’últim partit a la pista del Llevant i evitar cometre errors i ser efectius en atac per començar a guanyar més partits”, diu Dídac, que demostra una confiança total en la reacció. “Tenim plantilla i tenim potencial per competir contra qualsevol com ja hem demostrat, i ara l’objectiu és encadenar dues victòries seguides per intentar escalar posicions el més aviat possible i acabar lluitant per tots els objectius com és la nostra obligació”, remarca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut