Andreu Plaza: “L’equip ha estat enorme”

Andreu Plaza: “L’equip ha estat enorme”

El tècnic i Sergio Lozano destaquen la reacció del grup després de l’empat del Llevant a cinc minuts pel final del partit

Màxima satisfacció entre el cos tècnic i els jugadors després del cop de puny sobre la taula que va significar el triomf a la pista del fins ahir líder Llevant (2-5). Després de treure’s un pes de sobre amb una victòria balsàmica, el pròxim gran objectiu és encadenar dues victòries consecutives. I el proper partit és diumenge al Palau contra O Parrulo (22/11, 19h, BarçaTV i BarçaTV+).

Plaza destaca la defensa

“No sé si ha estat el nostre millor partit, però sí que ha estat segur el nostre partit més intens en defensa”, deia el tècnic només acabar. “Era una de les coses que ens havíem plantejat aquests dies, que calia millorar la defensa i ser més agressius i en aquest sentit l’equip ha estat enorme”, destaca Andreu Plaza, que també assenyala la reacció després de l’empat del Llevant. “Vulguis o no vulguis et venen fantasmes al cap i l’equip ha mantingut la calma i ha gestionat amb intel·ligència una situació molt complicada”, ha remarcat el tècnic, que també ha valorat molt positivament “la disciplina” demostrada pels jugadors en tot moment. "Ara seria vital encadenar dos triomfs seguits per guanyar confiança i enlairar el vol definitivament", ha apuntat Plaza, en referència al compromís de diumenge contra O Parrulo.

El capità reivindica el joc

“La ratxa de resultats negatives no es corresponia moltes vegades amb el joc de l’equip, crec sincerament que en la majoria de partits hem merescut més i esperem que aquest triomf sigui un punt d’inflexió”, ha dit Sergio Lozano, que també ha destacat l’actitud de l’equip. “Hem fet un partit molt seriós i pel que fa a la meva actuació personal –un gol i tres assistències-, sempre intento donar el millor de mi en cada partit i en cada entrenament”, diu Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut