Tots a una per canviar la dinàmica

Tots a una per canviar la dinàmica

L’equip afronta el partit d’aquest dimecres a la pista del líder, el Llevant, com una oportunitat per reivindicar-se i començar la remuntada (dimecres 18/11, 20:30h, GOL)

Sense temps per lamentar la derrota en el derbi, el Barça afronta el repte de visitar la pista del líder, el Llevant, que suma set victòries en set partits. L’equip viatja demà mateix a València amb les baixes ja conegudes de Miquel Feixas i Jesús Aicardo i la mateixa convocatòria que en l’últim partit, encara amb la presència del porter del filial Óscar de la Faya.

El Llevant, líder i aspirant a tot

Amb les incorporacions dels exblaugranes Rivillos, Roger i Esteban; els fitxatges dels ex de Xota Rafa Usín i Araça; la presència de jugadors de talent com Maxi Rescia, Gallo i Rubi Lemos; i sota la batuta de Diego Ríos, el Llevant s’ha transformat en un equip guanyador que va líder, amb set victòries en set partits. El Barça afronta el partit, a més, amb la doble intenció de capgirar la dinàmica negativa i treure’s l’espineta de l’eliminació en quarts de final del play-off exprés pel títol de lliga disputat a finals de juny.

Daniel demana una marxa més

"De cap estem bé, hem de remuntar perquè la situació no és bona i estem concentrats i treballant tots junts per canviar la dinàmica", diu Daniel. "Ara no s’han de buscar excuses, tots hem de posar una mica més dins de la pista, ens falta una espurna més perquè els equips ens estan guanyant i cal posar alguna cosa més de part nostra", argumenta el jugador brasiler.

"Hem d'espavilar el més aviat possible, ara ja tots els partits són finals perquè volem estar entre els 8 primers al final de la primera volta i jugar la Copa d'Espanya", explica Daniel. "Tenim confiança mútua entre cos tècnic i vestuari, ja portem un treball d'anys que ha donat els seus fruits i ara ens trobem en una situació atípica i demà serà el dia que començarà la remuntada", assegura Daniel.

Plaza, amb confiança

"És evident que la situació no és fàcil i que cada vegada tenim menys marge per activar-nos, jo crec que tots som conscients d'això i ara el que toca és fer un treball molt individual i cada un de nosaltres tenir la capacitat de comprendre en quina situació ens trobem i donar una mica més, perquè està clar que amb el que estem fent fins ara no en tenim prou ", explica Andreu Plaza.

"Ara toca posar-nos en la pell d'un equip amb problemes i començar des de zero, amb una defensa molt més agressiva, que no ens facin gols fàcils i aquesta és la prioritat: ser més seriosos i contundents en defensa per no encaixar gols evitables", raona el míster blaugrana.

"A nivell personal tinc l’avantatge que ja tinc l'experiència d’haver viscut situacions similars amb d’altres equips més modestos. Jo conec aquesta situació i sé que podem reconduir-la, i per aconseguir-ho el més important és tenir calma en determinades situacions de partit, entendre que tot és diferent al que estem acostumats fins ara, i si som capaços de llegir bé el context i amb la qualitat que tenim és indubtable que podem tirar-ho endavant, sense cap mena de dubte", exposa Andreu Plaza.

Sobre el Llevant, Plaza destaca sobretot que són un equip amb confiança i en plena ratxa positiva de resultats. "La seva dinàmica és molt positiva, ho han guanyat tot, no és una situació tan inesperada veient la plantilla que tenen però el que sí que està clar és que afronten el partit amb molta moral i confiança", remarca Plaza, que també destaca l'historial d'enfrontaments entre tots dos equips. "És un equip que històricament sempre ens ha complicat la vida", avisa el tècnic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut