Setmana amb doble compromís de lliga

Setmana amb doble compromís de lliga

El Barça visita dimecres la pista del Llevant (20:30h, Gol), i rep a O Parrulo diumenge al Palau (19h, BarçaTV)

Per segona setmana consecutiva, el Barça encara set dies per davant amb dos partits de lliga: dimecres a Paterna contra el Llevant (20:30h, Gol), i diumenge al Palau contra O Parrulo (19h, BarçaTV).

Planning sense descans

L’equip s’entrena cada dia durant tota la setmana per preparar a consciència aquests dos partits que el cos tècnic i els jugadors es pren com una oportunitat per capgirar la dinàmica negativa de resultats.

El dilluns i el dimarts l’equip s’entrena al Palau. Avui la sessió ha tingut lloc entre les 12:30h i les 14:30h i demà dimarts entre les 12:15h i les 14:15h. Dimecres mateix l’equip es concentra al Palau a les 9:30h i es desplaça a València en autobús per jugar a la pista del líder, el Llevant, que ha guanyat els set partits disputats (dimecres 18/11, 20:30h, GOL).

A partir del dijous, el Barça ja prepara el partit de diumenge al Palau contra O Parrulo (19h, BarçaTV). L’endemà del partit contra el Llevant, l’equip s’entrenarà a la tarda a la Ciutat Esportiva entre les 17:30h i les 19:30h; i divendres i dissabte la plantilla seguirà preparant el partit contra els gallecs a la mateixa Ciutat Esportiva amb dos entrenaments matinals més de 11h a 13h.

Dues baixes

Aquesta setmana continuen de baixa Aicardo i Feixas, i Andreu Plaza compta amb 14 jugadors justos per les convocatòries contra Llevant i O Parrulo, encara amb la presència a l’equip del porter del filial Óscar de la Faya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut