El Barça CBS imposa la seva efectivitat

El Barça CBS imposa la seva efectivitat

Les jugadores d'Isaac Fernández mantenen la seva imbatibilitat al superar la Unió Esportiva Mataró (80-54)

El Barça CBS continua amb la seva imbatibilitat aquesta temporada al Grup C de la Lliga Femenina 2, a l’aconseguir la seva sisena victòria aquest passat diumenge al seu pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. En aquesta ocasió, l’equip que entrena Isaac Fernández ha superat la Unió Esportiva Mataró per 80-54.

Aquesta ha estat la victòria més àmplia del curs i fa que el Barça CBS conservi el liderat invicte, i mostri a cada partit una clara millora del seu joc col·lectiu.

El conjunt blaugrana ha començat molt bé el matx, amb uns primers minuts de tempteig entre els dos conjunts. Igualada a 16 en els 10 primers minuts, però a partir del segon quart, les locals han agafat un cert avantatge en el marcador, sobretot amb un bon encert en els tirs des del triple. Marta Canella i Jèssica Frequiere han estat les líders ofensives de les d’Isaac Fernández. 

Efectivitat culer

L’encert ofensiu i les segones opcions del Barça CBS no han decaigut amb el pas dels minuts. I és que les blaugranes dominaven el rebot en defensa i en atac, i tenien una bona circulació de pilota per atacar la zona de les del Maresme. El Barça no ha afluixat en la darrera fase del partit, amb una bona gestió de les rotacions i una positiva aportació des de la banqueta, que també ha estat clau per mantenir la intensitat defensiva i l’efectivitat en atac. D’aquesta manera, el Barça ha assolit els 26 punts d’avantatge al darrer període, culminant un gran partit de tot el conjunt.

Destacar la tasca de Marta Canella, que ha arrodonit una gran actuació amb 19 punts, 9 rebots i un 29 de valoració. El proper partit del Barça CBS serà el proper dissabte dia 21 a la pista del Unilever BF Viladecans, en un xoc en el que estarà en joc el primer lloc de la classificació.

Estadístiques del partit, aquí

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut