Un gol de Van de Stadt permet l'empat contra l’RS Tenis (1-1)

Al darrer minut arriba la primera derrota de la temporada per al Barça Hockey Herba femení al camp de la Reial Societat (1-0)

Empat a un gol del Barça Hockey Herba davant l’RS Tenis, en la seva visita al camp de La Albericia de Santander, en partit corresponent a la vuitena jornada de la màxima categoria del hockey herba espanyol.

Després d’uns primers vint minuts sense gols, en el segon quart del partit s'ha mogut el marcador. Primer ha estat l’equip càntabre que ha aconseguit el primer gol gràcies a un penal corner que ha transformat Álex Alonso. Però abans d’arribar el descans, Michel Van de Stadt marcaria l’empat també en jugada de penal corner. Aquest ha estat el tercer gol del jugador blaugrana en el que portem de temporada de la Divisió d’Honor A.

A la segona meitat, els dos equips han pogut disposar d’ocasions per moure de nou el marcador, però les defenses s'han mostrar més encertades que les davanteres i la igualada s'ha mantingut fins al final.

Amb aquest resultat, el Barça es troba a la cinquena posició de la classificació a tres punts del líder, l’Atlètic Terrassa. El proper cap de setmana, l’equip blaugrana visitarà el camp del CD Terrassa.

Un darrer minut fatídic pel femení

Un gol de Julene Etxeberria en el darrer minut de partit ha significat la primera derrota del Barça Hockey Herba femení d’aquesta temporada, al caure al camp de la Reial Societat per 1-0, en partit corresponent a la Primera Divisió jugat aquest diumenge 15 de novembre a Sant Sebastià.

El desenllaç final del partit ha estat un cop molt dur per l’equip blaugrana, que tot i la derrota ho ha deixat tot sobre el camp en un partit jugat de poder a poder i on una jugada gairebé amb el temps acabat ha decidit a favor de les locals. Tot i la derrota, aquest resultat no ha d’afectar l’estat anímic del conjunt blaugrana de cara al proper compromís contra l’Atlètic Terrassa d’aquí dues setmanes a l’estadi Pau Negre.

Amb aquest resultat, el Barça deixa el liderat en solitari, però es manté al capdavant de la classificació, compartint aquesta posició amb el Complutense. Per la seva part, l’equip basc s’allunya de les darreres posicions.