Un inici de novembre esplendorós per al Barça de bàsquet

Els de Saras han guanyat els cinc partits d’aquest mes amb una diferència mitjana de 25,6 punts

El Barça de Sarunas Jasikevicius segueix creixent i així ho confirmen els resultats d’aquests primers 15 dies del mes de novembre. Els blaugranes han guanyat els cinc partits disputats fins ara amb una diferència mitjana de 25.6 punts, una xifra altíssima pel nivell dels rivals.

Triomfs contundents

L’inici del mes de novembre va coincidir amb la visita de l’Iberostar Tenerife al Palau. Va ser el partit més disputat amb el 81-74 a favor, una diferència de 7 punts. Posteriorment els de Saras van aconseguir un +36 a la pista de l’Alba de Berlín (67-103) i van acabar la setmana guanyat de forma còmode a Madrid, a l’Estudiantes, per 14 punts: 78-92.

Aquesta última setmana el Barça encara s’ha mostrat més contundent, més fort, i ha realitzat dues exhibicions contra el Fenerbahce d’Istanbul i el Coosur Real Betis. La defensa s’ha mostrat excepcional, sense cap escletxa per al rival, i l’atac ha funcionat a la perfecció. El resultat, +42 contra l’equip turc (97-55) i +29 contra el conjunt sevillà (82-53).

Així doncs, els +128 punts a favor en cinc partits estableixen un marge de victòria de 25,6 punts.

Tothom participa

Els 12 jugadors del primer equip disponibles –Claver es troba de baixa per problemes amb la fàscia plantar-, a més de Sergi Martínez i Brancou Badio, han tingut protagonisme i, fins i tot, alguns han pogut descansar per decisió tècnica i en tots els partits han brillat diferents homes.

Per exemple, Nikola Mirotic, en els cinc partits d’aquest mes, ha disputat una mitjana de 17,8 minuts anotant 15,8 punts per partit, una xifra demolidora gràcies al seu encert en el tir de 2 (pròxim al 80% en Eurolliga) i del 53% en triples (a l’ACB).

Els més joves, Leandro Bolmaro (mtjana de 14,4 minuts en els cinc partits), Sergi Martínez (12,3) i també Brancou Badio (15 minuts contra el Betis) també han gaudit de moments de qualitat a pista.