Barça - Coosur Real Betis: Triomf inapel·lable per tancar la setmana (82-53)

Exhibició blaugrana al Palau per guanyar amb autoritat i seguir amb la gran dinàmica de victòries

El Barça continua en dinàmica positiva i suma un nou triomf, el segon de la setmana. Els culers han superat al Coosur Real Betis (82-53) al Palau Blaugrana en un molt bon partit del conjunt de Saras, que està en ratxa tant a la Lliga com a l'Eurolliga.

Domini total des de l'inici

El primer quart ha estat un monòleg barcelonista, amb molt bons minuts culers tant en atac com en defensa. Mirotic ha estat l'encarregat d'anotar les primeres cistelles, seguit dels joves Bolmaro i Sergi Martínez, molt actius sobre la pista. El domini absolut s'ha vist reflectit al marcador, que ha acabat el quart amb un 23-9.

Els de Saras no han afluixat el ritme i el segon temps ha seguit la tònica del primer: control total dels blaugrana i el Barça sense afluixar. Els culers han seguit incrementant l'avantatge al marcador gràcies a una defensa descomunal i també mostrant-se molt endollats en el tir, amb punts d'absolutament tots els jugadors que han estat a la pista, per marxar al descans amb un contundent 46-22.

No donen opció al rival

Amb el gran coixí de punts aconseguit al primer temps, els culers han arribat a la segona part amb el partit molt encarrilat i no han donat opció a la reacció visitant. Els blaugrana han arribat a posar-se a +30 en un intercanvi de triples i gran joc ofensiu per marxar al darrer quart amb 64-40.

Ja al darrer temps, la piconadora blaugrana ha seguit carburant amb Pustovyi molt endollat i amb gran protagonisme dels joves en un matx que ha finalitzat amb un contundent 82-53. Així doncs, nova victòria per tancar la setmana i seguir sumant triomfs en la gran dinàmica positiva dels barcelonistes.