Els quatre capitans ja han exercit

Els quatre capitans ja han exercit

Raúl Entrerríos, Cédric Sorhaindo, Gonzalo Pérez de Vargas i Ludovic Fàbregas, l’últim a fer-ho, ja han lluït el braçal aquesta temporada

Ludovic Fàbregas es va estrenar aquest dissabte com a capità del Barça en el partit de Lliga Sacyr ASOBAL a Puente Genil i, d’aquesta manera, els quatre capitans de l’equip ja han lluït el braçal durant aquesta temporada. Davant les absències de Raúl Entrerríos, Cédric Sorhaindo i Gonzalo Pérez de Vargas va arribar el torn per a que el pivot francès (d’origen català) liderés l’equip en una nova victòria blaugrana en competició domèstica (20-29).

El primer capità Raúl Entrerríos (heretant la càrrec de Víctor Tomàs) és el que més vegades ha dut el braçal en aquest inici de curs, amb 13 aparicions. En absència seva, Cédric Sorhaindo ha estat l’encarregat d’exercir en tres ocasions. En la Supercopa d’Espanya es va donar la circumstància que cap dels dos estava a disposició del tècnic, i va ser Gonzalo Pérez de Vargas, tercer capità, qui va lluir el braçal i va aixecar el títol a Benidorm.

A Puente Genil es va completar la rotació de capitans i li va arribar l’oportunitat de ser-ho a Ludovic Fàbregas, que ha començat la seva tercera temporada com a blaugrana i ja és un dels líders del vestidor. Així definia el francès la seva estrena com a capità del Barça: "Estic molt orgullós de poder portar el braçalet. He tingut temps de pensar-ho, ja que ho sabia tres dies abans, i això m'ha permès no tenir pressió i gaudir jugant". A més, ha afegit: "He assumit les meves responsabilitats i estic molt content i molt orgullós. M'he recordat de la meva família catalana, per a nosaltres el Barça val molt. Vull agrair també al Club i als jugadors per la confiança, i a tots els que m'ajuden cada dia per fer la meva feina de la millor manera".

Més debuts

Més enllà de la victòria i la capitania de Fàbregas, l’altra notícia destacada del dissabte va ser el debut de Juan Palomino amb el primer equip. El lateral internacional júnior, que va arribar a Barcelona aquest estiu procedent de l’Antequera, es va estrenar en una convocatòria del primer equip per cobrir l’absència de Sorhaindo, i va gaudir d’uns minuts en el tram final del partit. L’andalús, al final del matx, agraïa la confiança: “He d’agrair l’oportunitat que m’han donat, i a més he pogut debutar molt a prop de casa meva. No puc demanar res més, he complert un somni”.

El debut de Palomino es va sumar al de Jordi González, que es va estrenar amb el primer equip al Palau Blaugrana en el duel contra el Villa de Aranda i va repetir aparició a Puente Genil, amb una destacada actuació quan va haver de substituir Möller.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut