Ángel Ximénez PG – Barça: El líder no dóna opció (20-29)

Triomf treballat del conjunt blaugrana, que continua intractable a la Lliga Asobal amb 11 victòries en 11 partits

Nou partit i nova victòria del Barça a la Lliga Asobal. Els culers han superat a l'Ángel Ximénez PG (20-29) en un partit molt treballat, i continuen sumant els seus partits amb victòries: ja van 11 d'11 al campionat domèstic.

Bon inici local

Els primers compassos del partit han estat molt igualats, amb els locals manant al marcador en diversos moments. A partir dels 15 minuts, però, els de Xavi Pascual han pogut avançar-se i han començat a obrir escletxa al marcador fins a trencar el partit als darrers cinc minuts de la primera part, per marxar al descans amb un 9-15. Un primer període que a més, ha deixat dos bons detalls: la primera capitania de Ludovic Fabregas i la bona actuació de Jordi González sota pals.

Sentència culer

Ja a la segona meitat, tot i l'intent de reacció de l'Ángel Ximénez, els culers no han donat opció a la sorpresa i han mantingut una bona diferència al marcador, fet que ha permès al Barça arribar als darrers minuts de partit amb el triomf encarrilat. Tot i així, els locals han estat molt sòlids en defensa, i de fet, no han permès al Barça arribar als 30 gols en un partit per primer cop aquesta temporada. La defensa culer, però, també ha estat molt segura, sumada a la bona actuació de Møller a la segona meitat. Un segon temps on també ha debutat el jugador del filial Juan Palomino, lateral esquerre que va arribar aquest estiu procedent de l’Antequera.

Finalment, victòria treballada del Barça a Puente Genil (20-29) que permet encadenar un nou triomf a l'Asobal, i ja en van 11. El proper compromís serà dijous (18.45h) a la Champions contra el THW Kiel a l'Sparkassen Arena.

Ángel Ximénez PG, 20
Barça, 29

Ángel Ximénez PG: Álvaro de Hita (-), Jose Cuenca (3), Juan Castro (2), Javier García (4), Xavi Tua (1), Andersson Da Silva (4), David Estepa (1) -set inicial-. Alan Da Silva (-), Joao Pedro Da Silva (2), Admir Ahmetasevic (-), Antonio Pineda (1), Mihajlo Mitic (1), Manuel Díaz (-), Vicente Poveda (1), Álvaro Muñoz (-).
Barça: Møller (-), Ariño (2), Blaz Janc (4), Thiagus Petrus (-), Dika Mem (5), Pálmarsson (3) i Fabregas (4) -set inicial-. Dolenec (2), Jordi González (-),  N'Guessan (1), Aleix Gómez (3), Cindric (3), Alex Pascual (1), Langaro (-), Palomino (-), Frade (1).
Parcials: 3-3, 6-5, 7-6, 7-9, 9-12, 9-15 (descans) 10-18, 15-20, 16-22, 18-26, 19-29, 20-29 (final)
Àrbitres: Roberto Carlos Mendoza Roldán i Juan Pablo Visciarelli Lareo