El Betis per tancar la setmana

El Betis per tancar la setmana

L’equip sevillà visita el Palau aquest dissabte (20:45h)

El Barça rep aquest dissabte, a les 20:45h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), la visita del Coosur Real Betis al Palau Blaugrana. El conjunt sevillà té un balanç de 2-7 a la Lliga Endesa i busca sorprendre els de Saras, que arriben de vèncer amb autoritat el Fenerbahce per 97-55.

El rival

Compta amb jugadors experimentats, com James Feldeine, que anota 15,3 punts per partit. A banda de l’exterior nord-americà, l’equip que entrena Curro Segura compta amb homes molt perillosos com el base TJ Campbell o els interiors Kay i Ndoye, que dominen molt bé el rebot a la pintura. El Betis, tot i la seva posició a la taula, és el quart millor equip de l’ACB en recuperacions i el tercer que més faltes rep.

El Barça

Afronta el partit amb confiança, sent líder de l’Eurolliga amb un balanç de 7-1, però amb el màxim respecte per al Coosur Betis. Saras no podrà comptar amb Claver, que segueix recuperant-se de les seves molèsties a la fàscia plantar. L’equip és conscient que haurà de fer un partit molt sòlid durant els 40 minuts per superar el conjunt andalús.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut