Adolfo no es vol perdre el derbi

Adolfo no es vol perdre el derbi

El colomenc s’entrena amb el grup i podria ser la gran novetat per enfrontar-se al seu exequip en el primer partit oficial entre els dos equips catalans en gairebé un any

El derbi al Palau previst pel 14 de març passat va ser el primer partit que es va suspendre per culpa de la pandèmia. L’últim Industrias-Barça oficial es va disputar al Pavelló Nord de Sabadell en la primera volta de lliga el 16 de novembre de 2020, ara fa gairebé un any, i el Barça va guanyar per 3-6 a l’aleshores equip dirigit per Óscar Redondo amb doblet de Ferrao. Curiosament encara fa més temps de l’últim derbi al Palau. Va ser el 24 de novembre de 2018, fa gairebé dos anys, i va guanayar Industrias per 2-3.

Molts ex cara a cara

El partit de dissabte suposarà el primer derbi amb Javi Rodríguez a la banqueta rival. Amb ell són fins a 12 jugadors i tècnics que han intercanviat la samarreta: Adolfo, Dídac, Ximbinha, Feixas i Andreu Plaza (Barça); i Sepe, Verdejo, Uri Santos, Khalid, Bermusell, Albert Cardona i el míster Javi Rodríguez (Industrias Santa Coloma).

Precisament Adolfo torna a entrenar-se amb el grup després de perdre’s els dos últims partits per un trencament muscular a la zona abdominal i podria ser la gran novetat en la convocatòria de Plaza, que continua comptant amb les baixes segures de Jesús Aicardo i Miquel Feixas.

La prèvia amb Adolfo, Matheus i Plaza

“He treballat molt per arribar en forma a aquest partit, un derbi sempre és especial i encara més per a mi. Ho passes molt malament fora de la pista i vull ajudar l’equip dintre la pista en aquests moments en que ens està costant més obtenir bons resultats”, explica Adolfo.

“Cada vegada em sento amb més confiança, els companys m’ajuden molt a integrar-me, està clar que és un joc molt més tàctic que al Brasil i costa adaptar-se, però cada vegada em trobo millor i sóc conscient de la importància que té un derbi i vull aportar la meva part per guanyar aquest partit tan important”, diu Matheus, que ve de jugar un gran partit a Pamplona.

“Necessitàvem una victòria per treure’ns els nervis de sobre, vam jugar un bon partit però tenim encara molt marge de millora. Ara hem de fer bona la victòria a Pamplona en aquest derbi que intueixo que serà molt complicat perquè sempre ens tenen moltes ganes i més amb tants exblaugranes que tenen”, explica Andreu Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut