Barça – Atlètic de Madrid: Piconadora blaugrana (3-0)

Les culers mantenen la bona ratxa i s’emporten una gran victòria en un gran partit on a més, han assolit un nou rècord d’imbatibilitat

Continua la ratxa. Les culers guanyen amb autoritat davant l’Atlètic de Madrid (3-0) gràcies als gols de Patri Guijarro, Jennifer Hermoso i Lieke Martens i sumen un nou triomf per seguir imparables a la Lliga. A més, les de Lluis Cortés han assolit un nou rècord d’imbatibilitat, superant els 892 minuts sense encaixar cap gol i aconseguint així el millor registre de la història de l’equip.

Ensurt inicial

El matx ha començat amb un penal a favor de les visitants als sis minuts de joc per unes mans dins l’àrea de Marta Torrejón. Tot i així, l’exblaugrana Toni Duggan no ha pogut anotar des dels 11 metres gràcies a una espectacular aturada de Cata Coll, salvant el gol matalasser amb una bona estirada. Les culers han reaccionat i han començat a arribar amb perill a la porteria rival, amb ocasions per Aitana, J. Hermoso i sobretot un intent de vaselina d’Alexia que ha salvat Peyraud-Magnin de manera providencial.

El domini culer era absolut, i finalment ha arribat el premi del gol. Bona passada de Graham per Patri Guijarro, que després de retallar a la perfecció a la portera francesa, ha marcat l’1-0 per avançar les barcelonistes (min. 31). Sense temps pràcticament per reaccionar, ha arribat el segon, aquest cop des del punt de penal després de també unes mans dins l’àrea: Jennifer Hermoso no ha fallat i ha situat el 2-0 (min. 34) per marxar al descans amb un clar avantatge.

El rècord continua

Durant la segona meitat, les culers han seguit dominant amb tranquil·litat el joc, sense permetre gairebé arribades de les visitants i fent-se amb el control de la possessió de la pilota. A més, s'han superat els 892 minuts sense encaixar un gol, aconseguint així el millor registre de la història de l'equip. Lluís Cortés ha mogut fitxa des de la banqueta donant entrada a diverses jugadores, entre elles Martens, que ha estat l’encarregada d’anotar el tercer: gran passada filtrada de Graham i bon control orientat i magnífica definició de l’holandesa (3-0, min. 84). Finalment, gran victòria culer que suma la cinquena victòria en cinc partits a la Lliga Iberdola.

Barça, 3
Atlètic de Madrid, 0

Barça: Cata Coll, Marta Torrejón (Crnogorcevic, min. 85), Andrea Pereira, Mapi León, Leila, Patri Guijarro (Hamraoui, min. 78), Aitana (Martens, min. 62), Alexia Putellas, Graham, Mariona (Losada, min. 85) i Jennifer Hermoso (Oshoala, min. 62).
Atlètic de Madrid: Peyraud-Magnin, Aleixandri, Tounkara, Van Dongen, Strom, Meseguer, Moore (Santos, min. 46), A. Sampedro (Laurent, min. 71), Duggan (Knaak, min. 46), Deyna Castellanos (Elena, min. 86) i Ludmila.
Gols: 1-0, Patri Guijarro (min. 31); 2-0, Jennifer Hermoso (min. 34, p.); 3-0, Martens (min. 84).
Àrbitre: Olatz Rivera Olmedo. Targeta groga a Torrejón, Tounkara i Ludmila.