Ronald Koeman: “En molts aspectes estem en el bon camí”

Ronald Koeman: “En molts aspectes estem en el bon camí”

El tècnic holandès destaca que se sent “molt còmode amb el treball que estem fent i estem intentant canviar coses de l’equip” en una entrevista a Sport, L'Esportiu i Mundo Deportivo

Ronald Koeman aprofita l’aturada de la competició per partits internacionals per repassar l’actualitat de l’equip en una entrevista a Sport, L'Esportiu i Mundo Deportivo. El tècnic blaugrana destaca el bon treball que s’està duent a terme i les millores de l’equip, si bé encara “queden aspectes per millorar”. A continuació repassem el més destacat.

Leo Messi

“Messi m’ha demostrat ser una persona ambiciosa, que sempre vol guanyar coses, que vol seguir sent el millor”.

“El Barça ha estat, es i serà millor equip amb Messi que sense ell”.

La lesió d’Ansu Fati

“La lesió d’Ansu és un fort cop que s’ha d’assumir. Ens faltarà per temps un jugador bo, de banda, que pot jugar de nou i que ha demostrat tenir un gran rendiment. D’altra banda, cal acceptar i assumir-ho, donant oportunitats a altres jugadors”.

Pedri

“El jugador que més m’ha sorprès és Pedri. Sabia que el Barça l’havia fitxat del Las Palmas i havia vist imatges de com jugava, però crec que ningú esperava la seva millora i trajectòria fins ara. Amb 17 anys estar jugant i entrenant amb els millors futbolistes al Barça és per estar content”.

KOEMAN APP KIEV

Griezmann

“Necessita una mica més de confiança i marcar gols sempre aporta aquesta confiança. No es pot dir que no treballi, treballa molt. Un jugador que està treballant tant i intentant canviar les coses crec que al final arribarà on vol”.

Dembélé

“El jugador està millor físicament, ha entrenat fort, fent sessions extra. Dembélé ha millorat molt físicament i la seva qualitat no es pot discutir. Estic molt content amb ell”.

Possibles fitxatges

“Sempre es poden millor coses. Amb Ramon Planes sempre parlem del futur, de quins jugadors podem fitxar i on necessitem més, però sabent el moment que passa el Club econòmicament i no es pot demanar molt”.

El sistema de joc

“Segueixo confiant en el 4-2-3-1 o el 4-3-3, però no cal obsessionar-se. Si un jugador avança una mica la seva posició és el mateix una posició que l’altra”.

“Avui en dia un sistema és important, però també ha de ser molt variable. Crec que l’objectiu és buscar coses més variables des del 4-2-3-1”.

APP HERO KOEMAN JUVE

El rendiment de la plantilla

“En general estic content. Em sento molt còmode amb el treball que estem fent i estem intentant canviar coses de l’equip, com intentar jugar amb més intensitat”.

“En molts aspectes estem en el bon camí. No estic content pels últims partits, que hem perdut bastants punts a la Lliga, però en general sí. Estem al principi i cal millor en molts aspectes i seguir el camí que estem fent”. 

El filial

“Anem molt sovint amb el meu staff a veure’ls per conèixer-los per si necessitem algun jugador, per un partit o entrenament. Ens serveix per tenir informes d’ells”.

El Covid-19

“Ens falta ambient en el camp i costa molt. També costa molt als jugadors jugar sense públic. Trobo a faltar a l’afició”.

El VAR

“Estic a favor del VAR en jugades com el fora de joc, però no m’agrada que entri en qualsevol acció”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut