La Copa Asobal queda ajornada

La Copa Asobal queda ajornada

La RFEBM, l’ASOBAL i el Liberbank Cantabria Sinfín, com a club organitzador, buscaran una nova data per a la competició, que s’havia de disputar el 19 i 20 de desembre a Santander

L’ASOBAL ha confirmat l’ajornament de la Copa Asobal 2020 a causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19. Una proposta de l’Associació de Clubs que ha estat ratificada per la Comissió Delegada de la RFEBM. La competició, que estava prevista per al 19 i 20 de desembre a Santander, haurà de reubicar-se en el calendari d’aquesta temporada. Una data que haurà de ser acordada entre totes les parts (RFEBM, ASOBAL i club organitzador).

Després de la confirmació de l’ajornament de la Copa Asobal, el cap de setmana del 19 i 20 de desembre queda disponible per reprogramar els partits de Lliga que hagin estat ajornats durant la primera volta com a conseqüència de la Covid-19.

A la Copa Asobal havien d’accedir els tres primers classificats de la Lliga Sacyr ASOBAL al final de la primera volta, a més del Liberbank Cantabria Sinfín com a club organitzador. Actualment, en plena jornada 12, els equips que han disputat més partits són el Barça (10), el Recoletas Atl. Valladolid, l’AX Puente Genil, el Quabit Guadalajara i el Liberbank Cantabria Sinfín (9). En canvi, el Fertiberia Port Sagunt només ha pogut jugar cinc partits fins a dia d’avui. El Barça lidera la classificació amb els 20 punts possibles, i per darrere té el Bidasoa Irún, que també es manté invicte però amb tres partits menys disputats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut