10 coses que cal saber del Barça Femení-Atlètic de Madrid

10 coses que cal saber del Barça Femení-Atlètic de Madrid

Repassem els aspectes més destacats del partit entre les blaugranes i el conjunt matalasser

Aquest dimecres es podrà viure a l’Estadi Johan Cruyff un dels partits més destacats de futbol, el Barça Femení-Atlètic de Madrid. Tot i ser a porta tancada, el partit, corresponent a la jornada 7 de Lliga, es podrà seguir en directe a través de Barça TV i Barça TV+. La nova OTT blaugrana oferirà el partit en català, castellà i anglès. A continuació repassem 10 aspectes destacats d’aquest gran partit.

1) El Barça no ha perdut cap dels darrers set partits contra l’Atlètic de Madrid a la Lliga Iberdrola. El balanç és de tres victòries i quatre empats.

2) En el darrer Barça-Atlètic de Madrid les de Lluís Cortés es van imposar per golejada (6-1). Un resultat històric que suposava la major golejada culer contra el conjunt matalasser.

3) El Barça arriba al partit com l’únic equip invicte a la competició domèstica. Tot i així, les blaugranes tenen dos partits pendents per disputar.

4) Deyna Castellanos és la jugadora més activa de l’Atlètic de Madrid, ja que ha participat en el 62,5% dels gols del seu equip (5/8), amb tres gols i dues assistències.

5) Graham Hansen és la jugadora que ha participat en més gols de la Lliga Iberdrola aquesta temporada, amb sis –tres gols i tres assistències-. Es troba igualada amb Kosovare Asllani del Reial Madrid. 

DSC_1728

6) Asisat Oshoala ha marcat tres gols en tres partits contra l’Atlètic Madrid.

7) Les blaugranes són l’equip més golejador del campionat, amb 21 dianes a favor tot i haver disputat tan sols quatre partits

8) El conjunt dirigit per Lluís Cortés encadena vuit partits a la Lliga sense perdre (tenint en compte els quatre darrers de la temporada passada). A més, en tots els partits han marcat tres gols com a mínim.

9) El Barça no ha encaixat cap diana en aquests quatre partits disputats fins al moment. Si ens fixem en el curs passat en total són nou els partits que sumen les culers sense rebre cap gol a la competició domèstica. Les blaugranes mai n’han encadenat 10 de consecutius sense encaixar.

10) L’Atlètic de Madrid no ha perdut en els seus últims 24 partits de Lliga, des de la seva derrota per 6-1 contra les de Lluís Cortés.

_3AL1341
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut