Reset amb examen a Pamplona

Reset amb examen a Pamplona

Andreu Plaza confia que l’equip ha aprofitat l’aturada per oxigenar la ment i reprèn la competició amb l’objectiu d’intentar canviar la dinàmica a Anaitasuna (dimecres 11/11, 17:30h, Esport3/LaLigaSportsTV)

El Barça viatja a Pamplona aquest dimarts on comença una marató de 3 partits en només set dies –Osasuna, Industrias i Llevant- amb un sol objectiu: canviar la dinàmica i començar a sumar de tres en tres.

Osasuna Magna en construcció

Aquest dimecres l’equip té una prova de foc a Anaitasuna contra un Osasuna Magna molt renovat però que continua dirigit per Imanol Arregui. Ja no hi són Usín, Araça i Saldise, però han arribat reforços com els brasilers Linhares i Fabinho, i continua comptant amb jugadors experimentats com Bynho, Mancuso, Roberto Martil i el porter Asier. Són vuitens a la classificació i ja van ser capaços de guanyar a la pista de ElPozo (2-3).

El Barça, amb tres baixes

Per la seva banda, el Barça viatja a Pamplona amb els mateixos 13 jugadors que van jugar l’últim partit contra Fútbol Emotion Zaragoza (2-2) i les baixes de Feixas, Adolfo i Aicardo. Els dos primers segueixen amb l’evolució prevista de les seves respectives lesions, però Aicardo s’haurà d’estar cinc setmanes de baixa per una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa dreta.

Andreu Plaza veu un punt i a part

“Ens han anat molt bé aquests deu dies d’aturada que hi ha hagut per netejar el cap i intentar canviar de dinàmica, seran un punt i a part”, assegura el tècnic. “Els que s’han quedat els he vist molt bé i els internacionals han canviat de rutina i tampoc s’han desgastat gaire perquè només han jugat un partit”, diu Plaza, que confia que els 10 dies sense competició beneficiïn l’equip.

Sobre el rival, Osasuna Magna, Plaza desconfia i assenyala els seus punts forts: “la velocitat, la rapidesa i la mobilitat de l’equip”. “És un rival desconegut per a nosaltres perquè el 70% de l’equip és nou, només tenim les referències dels partits que hem vist de lliga i és un rival en construcció però que manté el segell competitiu de sempre”, adverteix el tècnic, que reconeix que els beneficia jugar sense públic a Anaitasuna. “És una pista on normalment el públic pressiona molt i això no passarà, però és exactament el mateix que ens passa a nosaltres al Palau”, diu Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut