Preparats per al retorn de l’equip i la competició

Preparats per al retorn de l’equip i la competició

Després de l’aturada per compromisos internacionals, l’equip es retrobarà aquest dimarts per disputar el partit de la jornada 12 de Lliga contra el Villa de Aranda (18 hores)

El Barça afronta aquest dimarts (18 hores) el partit de la jornada 12 de la Lliga Sacyr ASOBAL un cop finalizada l’aturada internacional. El conjunt de Xavi Pascual, que farà un únic entrenament conjunt el mateix matí del dia de partit, rebrà al Palau Blaugrana el Blasgon/Bodegas Ceres Villa de Aranda, un dels equips que va aconseguir l’ascens des de la Divisió d’Honor Plata la temporada passada en un final de curs precipitat per la Covid-19.

Durant els darrers dies, mentre que la majoria de jugadors estaven concentrats amb les respectives seleccions, l’equip va continuar entrenant-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, incidint en aspectes físics i de tècnica individual.

Absències confirmades

Un cop incorporats tots els internacionals, Xavi Pascual ha completat la convocatòria de 16 jugadors amb alguns condicionants. El tècnic no pot disposar de Casper Mortensen, que el dijous passat va ser intervingut d’una lesió al menisc extern del genoll esquerre i estarà de baixa uns cinc mesos. Tampoc estarà disponible Domen Makuc, que ha de complir una quarantena de 10 dies a Eslovènia després de donar positiu per Covid-19 en la concentració de la selecció. Més enllà de les baixes obligades, Entrerríos, Pérez de Vargas i Janc han quedat fora de la llista per decisió tècnica. La novetat serà el porter del filial Jordi González, que s'estrena en una convocatòria del primer equip.

El rival dels blaugranes aquest dimarts ocupa actualment l’última posició de la Lliga Sacyr ASOBAL i encara no coneix la victòria en la màxima categoria, després d’assolir l’ascens el curs passat. El Blasgón y Bodegas Ceres Villa de Aranda ha sumat un punt en sis partits disputats, i encara té cinc partits pendents de recuperar. Per la seva banda, el Barça és el líder invicte de la competició després d'haver pogut disputar nou partits.

En acabar l’entrenament d’aquest dilluns, Thiagus Petrus ha atès a Barça TV per valorar com s’han viscut aquests últims dies, què espera del proper partit i de com afectaran les absències:

“Hem aprofitat per entrenar qüestions més individuals. Érem pocs jugadors però hem pogut entrenar bé”.

“Amb aquesta situació mai saps què passarà. Has d’estar preparat per jugar els partits quan cal i, quan no n’hi ha, preparar-te per als que vinguin”.

“El Villa de Aranda està jugant bé, tot i que els resultats no els afavoreixen. Fa temps que juguen junts i tenen experiència. Serà un partit dur sobretot en l’inici, perquè portarem més d’una setmana sense entrenar en equip”.

“Tots els jugadors estan preparats per jugar i donar el màxim. Makuc tornarà aviat, però a Mortensen el trobarem a faltar més temps. Entre tots intentarem suplir les absències”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut