Segona pèrdua de punts al Pau Negre

El Barça Hockey Herba cau davant el SPV Complutense per 1-2 en partit de la Divisió d'Honor masculina

Segona derrota de la temporada del Barça Hockey Herba al caure davant el SPV Complutense per 1-2, en partit de la setena jornada de la Divisió d’Honor jugat el dissabte 7 de novembre a l’estadi Pau Negre de Montjuïc. Amb aquest resultat, els homes que entrena Pol Garrido cedeixen el liderat i sumen la segona ensopegada al seu camp, on també van perdre a la tercera jornada davant el RC Polo. Tot i això, aquestes ensopegades a casa s'han pogut contrarestar amb les quatre importants victòries a domicili que l'equip barcelonista ha obtingut en aquests primers enfrontaments de la  temporada.

El xoc es va començar a posar a favor del SPV Complutense a la meitat del segon quart, amb un gol d’Álvaro Fernández. No obstant, el Barça va saber reaccionar i abans d’arribar a la mitja part, Michael Van de Stadt des del penal corner va fer tornar la igualada al marcador, i sumar el seu segon gol d’aquesta temporada.

Després del descans, Nacho Cobos tornaria a avançar al conjunt madrileny al tercer període i deixar un 1-2 al marcador que ja no es mouria fins arribar el final del partit.

A la propera jornada, el Barça Hockey Herba masculí  visitarà diumenge el camp del RS Tenis de Santander.