Tornen els internacionals i comença marató de partits

Tornen els internacionals i comença marató de partits

Els blaugrana hauran d’afrontar tres partits en només set dies contra tres rivals potents com Osasuna Magna, Industrias Santa Coloma i Llevant

El Barça comença la setmana amb doble sessió de treball, matí al Palau i tarda a la Ciutat Esportiva, coincidint amb la tornada dels 6 internacionals que van disputar l’Espanya-Brasil: Lozano, Dídac, Ferrao, Marcenio, Dyego i Daniel.

L’equip afrontarà tres partits en només set dies contra tres rivals d’entitat: el primer a la sempre complicada pista d’Anaitasuna contra Osasuna Magna; el segon, el derbi contra Industrias Santa Coloma al Palau; i el tercer, la visita a la pista del líder, el Llevant, que duu cinc victòries en cinc partits.

Lozano, protagonista

El capità tornava de la concentració amb la selecció i avui precisament feia 32 anys. Els companys li han dedicat el clàssic túnel de felicitació i ell s’ha mostrat optimista respecte al futur immediat de l’equip.

“Ens ha anat molt bé la selecció per desconnectar i sortir d’aquesta mala dinàmica que, sincerament, crec que tampoc mereixem per joc i mèrits. Espero que aquesta aturada ens hagi servit a tots plegats per recarregar piles i oxigenar-nos, seguim confiant en nosaltres i estic convençut que aquesta serà una setmana positiva i que aviat començarem a sumar de tres en tres”, diu el capità.

Sobre el proper rival, Osasuna Magna, Lozano no es refia d’un equip que ha perdut estrelles com Saldise, Araça i Usín. “Serà molt difícil, jo crec que ells aquesta temporada estan alliberats de pressió perquè són un equip jove i en construcció, però la filosofia és la mateixa, són un equip amb un gen competitiu molt especial i la prova és que van guanyar a la pista de ElPozo (2-3)”, avisa Lozano, que també creu que “ara cada partit són finals per nosaltres”, en referència a la necessitat de revertir la dinàmica negativa de resultats. Per a aquest partit l’equip continua tenint les baixes ja conegudes de Feixas, Adolfo i Aicardo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut